Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:48:36 Sportparkstraat H Voorthuizen 3781BK 76415 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

zondag 24 september 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|09

BARNEVELD - Zaterdag 23 september was een prachtige dag voor de vierde Blote Voeten Tocht. Doel van de tocht is zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor hersteloperaties van vrouwen en meisjes in Ethiopië die als gevolg van een noodlottige bevalling ernstige inwendige schade hebben opgelopen en incontinent zijn geworden. Een operatie kost 450 euro.

 

Het was een wandeling voor vrouwen en meisjes door vrouwen en meisjes. Elke stap draagt bij aan de kosten van een operatie en daarmee aan een waardig bestaan en een gezonde toekomst voor deze jonge vrouwen.

 

De voorlopige ...

VRIJDAG 22|09

BARNEVELD - De Diamonds vrouwenconferentie is voor meiden en vrouwen van alle leeftijden en iedereen is welkom. 'Er hebben zich inmiddels meer dan 400 vrouwen aangemeld,' aldus Ilona Paauwe, oprichter van Diamonds en samen met haar man senior pastor bij DoorBrekers.

 

'We komen als vrouwen samen om de plek in te nemen die God vrouwen geeft. Niet vanuit rebellie of een soort feminisme. We verlangen ernaar te groeien in connectie met Jezus. We bidden, we aanbidden en we vieren met elkaar dat Jezus leeft en leven geeft. Diamonds is een plek waar we willen dat dromen ontwaken en ...

VRIJDAG 22|09

Eline Zom is 31 jaar en woont in Barneveld. Ze is getrouwd met Frank en trotse moeder van drie kinderen. Op de vraag of ze ook een baan heeft antwoordt ze: ,,Ik ben gezinsmanager, dat klinkt wat luxer dan huisvrouw". Midden in de nacht stuurde ze een mailtje naar de redactie van het Barneveld Magazine. Tot haar eigen verbazing werd ze uitgekozen. Om half tien werd Eline verwacht bij Salon Uniek.

 

Ze wil graag eens iets anders, maar de durf was er nooit. ,,Ik ben aan gemoedigd door familie en vrienden. Ik wil graag een aantal kilo afvallen en ben toe aan een nieuwe look. Als je wilt ...

1/1

DONDERDAG 21|09

BARNEVELD - De gemeente Barneveld heeft de afgelopen jaren – samen met VluchtelingenWerk Barneveld en Welzijn Barneveld – vele tientallen statushouders opgevangen, gehuisvest en een integratieproject aangeboden. De ‘coaches vestiging’ en de ‘taalcoaches’ speelden daarbij een belangrijke rol. Zij begeleiden de statushouders vanaf het moment dat zij in Barneveld arriveren zo’n acht maanden waarna de statushouders hun plekje in Barneveld moeten hebben gevonden.

 

VluchtelingenWerk Barneveld kan voor de komende tijd nieuwe coaches vestiging en taalcoaches gebruiken. ...

1/1

WOENSDAG 20|09

BARNEVELD - Na de optredens tijdens 'Voorthuizen Straalt' in april en het 'Korenfestival Annen' in juni, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen. Op zaterdag 30 september zingen zij viermaal voor u op het Raadhuisplein, om 13.30, 14.30, 15.30 en (eventueel) 16.30 uur.
 Zij zullen een gevarieerd repertoire laten horen, waarin oude nummers worden afgewisseld met nieuwe songs.


Popkoor Luidkeels wordt gedirigeerd door Rutger de Groot, en we worden begeleid door onze enthousiaste bandleden: Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Joël Beaucaire (gitarist) en ...

GISTEREN 23|09

BARNEVELD - Ongeveer 1450 huishoudens in Barneveld zitten sinds zaterdagmiddag zonder stroom. Het gaat om het postcode gebied 3771 en 3772.

 

De oorzaak van de stroomstoring is nog onbekend. Monteurs van Liander zijn onderweg. De verwachte eindtijd is 19.00 uur.

VRIJDAG 22|09

Dieper en dieper de bodem in. Je bewegen langs het wortelstelsel van een 135-jarige boom en uiteindelijk arriveren in het middelpunt van de aarde. Kan dat?

 

Jazeker, en niet eens ver hier vandaan. In het Museonder op Park Hoge Veluwe. Leven zien onder je voeten. En gestold leven, waarvan je het bestaan niet vermoedde. Nee, de aarde is geen grote klont zwart zand. Dat zie je al als je de tuin omspit aan wormen, kevertjes of schimmels die zich laten zien.

 

Wat is er veel verborgen in de schoot van moeder aarde. Zwarte steenkool en onzichtbaar gas, blinkend goud en glinsterende ...

Agenda

Zaterdag 28 oktober

20:00
Achterveld
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
Aantal stemmen:
  1941
58%
  Politie moet hoge boete geven

35%
  Hond in beslag nemen

7%
  Alleen dierenartskosten betalen

Lokaal Adverteren