Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:43:58 Bentincklaan Barneveld 3771JR 5111 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

woensdag 17 januari 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 16|01

BARNEVELD / EDE - In het Akoesticum in Ede vindt op zondag 28 januari a.s. het tweejaarlijks Nederlands Koorfestival plaats. Popkoor Luidkeels gaat de strijd aan om de titel: 'Koor van het jaar 2018'.


Per provincie vindt een voorronde plaats. De winnaars van deze voorrondes gaan door naar de landelijke competitie. Een professionele jury beoordeelt de deelnemende koren op tien onderdelen. Het koor dat de meeste punten behaalt mag zich 'Beste koor van Gelderland' noemen en gaat door naar de landelijke finale op 2 juni.


Naast de beoordeling door de jury wordt ook de Publieksprijs ...

1/1

GISTEREN 16|01

BARNEVELD/GARDEREN - Gidsen van natuurvereniging IVN Barneveld nemen u op 20 januari mee naar het wondermooie Speulderbos bij Garderen.

 

In dit bos met de dansende bomen treffen we naast de sfeer bepalende, prachtige beuken ook andere soorten bomen aan. Een aantal vertoont reeds ouderdomsverschijnselen en en dat is te zien. We laten u een gedeelte zien waar de motorzaag nooit komt. Is hier een overeenkomst met het Schaffelaarse bos zichtbaar? Is dit bosbeheer ook toepasbaar in het Schaffelaarse bos?
Waarom worden niet-inheemse bomen in onze omgeving (meestal) niet zo oud als in hun ...

1/1

GISTEREN 16|01

REGIO - Vandaag start de campagne 'Glasvezel buitenaf' in deelgebied Vallei en Veluwe Midden. Hieronder valt het buitengebied van de gemeenten Amersfoort, Apeldoorn, Baarn,
Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Nijkerk en Putten. Inwoners van deze gemeenten kunnen vanaf nu tot 3 april 2018 een glasvezelabonnement afsluiten bij een dienstaanbieder. Al bij 50% deelname gaat de aanleg door. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning worden vier informatieavonden georganiseerd.


In totaal gaat het om ongeveer 4.500 huishoudens en bedrijven. Aanmelden voor glasvezel kan tot ...

1/1

MAANDAG 15|01

BARNEVELD - In de eerste editie van het Barneveld Magazine van 2018 zal Van Opijnen & Voskuil Fiscaal en Financieel Advies een fiscale vraag van een lezer beantwoorden.

 

Heeft u een vraag op fiscaal gebied die u door onze specialist beantwoord wilt hebben? Stuur de vraag in via ons contactformulier en u leest het antwoord in de eerstvolgende editie van Barneveld Magazine.

1/1

MAANDAG 15|01

LUNTEREN - Tijdens zijn expositie in het Westhofhuis in Lunteren laat Henk Jan Witteveen het publiek kennismaken met de kunst IPad arT. Van landschappen tot abstract werk, dit alles is te zien de hele maand februari 2018.

 

Naast schilderen met olieverf of aquarelleren kun je ook met de Ipad kunst maken. Henk Jan Witteveen maakt veel gebruik van de Ipad en legt uit: 'tekenen en ontwerpen met de IPad is voor mij een compleet nieuwe ervaring. Met mijn vinger maak ik tekeningen en ontwerpen. Zo werk ik veel vrijer en expressiever dan met traditionele methoden. Deze vorm van kunst is ...

GISTEREN 16|01

VOORTHUIZEN - Op maandag 29 januari voert de gemeente Barneveld werkzaamheden uit op de parallelweg Apeldoornsestraat in Voorthuizen. Rondom de rioolinspectieputten wordt het wegdek herstraat. De werkzaamheden vinden plaats tussen 8.00 en 18.00 uur.


Dit betreft het gedeelte van de parallelweg Apeldoornsestraat (ter hoogte van huisnummer 10) tot aan de Kievitstraat.


Tijdens de afsluiting is een halve rijbaan beschikbaar. Er is geen omleiding van kracht. Hulpdiensten kunnen passeren en er zijn geen wijzigingen voor de afvalinzameling.

 

Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen ...

VRIJDAG 12|01

REGIO - Na 10 jaar is Bites&Business, voor Barneveld en omgeving, met de locatie VeluwseVallei gestart. Ondernemende vrouwen kunnen elkaar ontmoeten op 30 januari in Brasserie Kade 10 in Nijkerk.


De netwerkdiners zijn avonden voor ondernemende vrouwen zowel zelfstandig als in loondienst. In een informele setting en altijd zonder spreker of thema. Alle leeftijden, alle beroepen en alle opleidingsniveau's.


Meer informatie is te vinden op www.bitesenbusiness.nl. Inschrijven voor deNetwerkdiners kan via de website. Lees daar ook meer over de kosten van het diner. Bites&Business is ...

Agenda

Zaterdag 20 januari

14:00
Garderen
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
Aantal stemmen:
  2988
58%
  Politie moet hoge boete geven

35%
  Hond in beslag nemen

8%
  Alleen dierenartskosten betalen

Lokaal Adverteren