Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:00:12 Theaterplein Barneveld 3772KX 85686 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 21 oktober 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|10

GARDEREN - Restaurant de Bonte Koe in Garderen heeft op de traditionele Wildavond Luc Enting uitgenodigd om een en ander te vertellen over de door hem gemaakte film WILD, een geslaagde avond volgens de gasten!

 

Online Barneveld kreeg een uitnodiging om deze avond mee te maken en te proeven van de geweldige gerechten. Het was echt uitstekend georganiseerd! Kijk naar een filmimpressie van deze geslaagde avond.

1/1

DONDERDAG 18|10

EDE - In Ede hebben tien ondergrondse containers voor restafval sinds kort een zwerfafvalklepje. Milieuwethouder Lex Hoefsloot opende afgelopen donderdag op de Notaris van Puttenstraat één van deze nieuwe zwerfafvalklepjes. De tien containers zijn te herkennen aan een groene sticker.


Wethouder Hoefsloot: "Het klepje is bedoeld voor buurtbewoners of voorbijgangers die onderweg bijvoorbeeld een leeg flesje of bananenschil willen weggooien, of zwerfafval op straat zelf willen opruimen. Zo kunnen veel inwoners makkelijker meedoen in het schoon houden van hun ...

1/1

DONDERDAG 18|10

VOORTHUIZEN - Woonwijk Blankensgoed is bijna klaar. De laatste fase wordt het gedeelte tussen de huidige beekloop en de toekomstige noordelijke rondweg. Het voorgenomen plan biedt ruimte voor 35 vrije kavels. Op dinsdag 13 november 2018 wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd bij Brasserie Buitenlust aan de Hoofdstraat 89 in Voorthuizen. U bent welkom tussen 19:00 en 21:00 uur. U hoeft zich niet van te voren aan te melden.

 

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennisnemen van de plannen. Er zijn medewerkers van Bouwbedrijf van de Kolk – Garderen B.V. en gemeente aanwezig. De ...

1/1

WOENSDAG 17|10

BARNEVELD - Jazz Dance Yvon Tomasoa aan de Lijsterhof 8 in Barneveld houdt op dinsdag 23 oktober vanwege de herfstvakantie een dans workshop HipHop Street Dance.

 

Iedereen, van 8-15 jaar kan hieraan deelnemen ook als je geen dansachtergrond hebt. Van 10.00-11.15 uur voor 8-11 jaar en van 11.15-12.30 voor 12-15 jaar. In 75 minuten kunnen de deelnemers kennismaken met een mix van HipHop, House en Popping, een dynamische L.A. dansstijl zoals te zien in video clips. De les wordt in het Engels en Nederlands gegeven en staat o.l.v. streetdancer Vinicius Ruziquim uit ...

1/1

DINSDAG 16|10

BARNEVELD / VOORTHUIZEN - Op zaterdag 3 november 2018 wordt in het Transferium Barneveld-Noord een concert gegeven door De Harmonie uit Barneveld en Crescendo uit Voorthuizen. Mede mogelijk gemaakt door Connexxion en de Valleilijn.

 

Wees er snel bij, want vol = vol (er zijn maximaal 500 plaatsen beschikbaar). Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij de leden van de beide muziekverenigingen en bij de vestigingen van The Phone House in Barneveld en Voorthuizen.

VRIJDAG 19|10

BARNEVELD - Op maandag 22 oktober begint de gemeente Barneveld met het aanbrengen van een riool in de Wikselaarseweg te Voorthuizen. Daarna wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Het gaat om het gedeelte vanaf de kruising Strauslaan (inclusief de kruising) tot de Bakkersweg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 14 december.

 

Volledige afsluiting

Er is een volledige wegafsluiting voor doorgaand verkeer met een omleiding via de Baron van Nagellstraat- Hoofdstraat en de Bakkersweg.

 

Fietsers kunnen er langs lopen

De wegafsluiting geldt ook voor doorgaand fietsverkeer, ...

VRIJDAG 19|10

Geen druppel gedronken maar tóch het gevoel hebben dat je met, ik weet niet eens hoeveel promille, alcohol en drugs in je bloed achter het stuur van je auto bent gekropen. Het zicht is troebel, de rechte weg lijkt een wazig kronkelig paadje en als je je hoofd beweegt, danst de wereld om je heen. Hoe moet dát nou goed komen? Kómt dat eigenlijk wel goed?

 

Vorige week ondervond ik dat – net als tientallen leerlingen van De Meerwaarde – aan den lijve in een echte rijsimulator. Het apparaat stond in het kader van Week van de Veiligheid bij onze Meerwaarde aan de Rietberglaan. Eén ...

Agenda

Zaterdag 27 oktober

19:30
Barneveld

Vrijdag 09 november

19:30
Barneveld
Hoe bescherm jij je tegen de zon?
Aantal stemmen:
  1052
32%
  Zonnebrand

7%
  Hoed / pet

18%
  Zonnebrand en hoed / pet

43%
  Ik gebruik niets

Lokaal Adverteren