Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:57:34 Camping Harskamperdennen Houtvester Van 't Hoffweg Kootwijk 3775KB 43986 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 27 mei 2018
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 25|05

BARNEVELD - De Bibliotheek Barneveld heeft verschillende misdaadexperts op vrijdag 8 juni op het podium staan om alle geïnteresseerde bewoners voor te lichten over veiligheid en preventie in de gemeente Barneveld.


Van 6 t/m 24 juni a.s. is het weer de Spannende Boeken Weken, een landelijk en jaarlijks terugkomende campagne. Tijdens de Spannende Boeken Weken geeft de Bibliotheek Barneveld er een geheel eigen lokaal tintje aan door twee bijzondere voorlichtingsmiddagen te organiseren met als thema 'Houd je hoofd koel'.


Locatie Barneveld
Uit recente cijfers blijkt dat drugscriminaliteit ...

1/1

DONDERDAG 24|05

BARNEVELD - Je hoort wel eens van voedselbanken in de grote steden en dan denken mensen vaak dat is bij ons niet, nou wel degelijk ook in de Gemeente Barneveld, elke week krijgen tussen de 400 en 500 mensen eten van de plaatselijke voedselbank!

 

Online Barneveld ging mee met vrijwilliger Peter Hotz uit Stroe om te kijken hoe een en ander er daar aan toe gaat, en vooral waarom doe je dat vrijwilligerswerk.

1/1

DONDERDAG 24|05

REGIO - Deze maand ontving de politie meerdere meldingen van vernielde "sleutelkastjes". De kastjes worden van de muur afgebroken om zo met de bedrading aan de achterkant kortsluiting te veroorzaken. Hierdoor gaat de deur open en kan men doodeenvoudig naar binnen.

 

Deze kastjes (zie foto) bevinden zich vaak bij appartementen complexen voor ouderen, voor garages of ten behoeve van de brandweer voor de toegang tot het complex. Het gaat dus niet om een kastje waarin een sleutel wordt bewaard.

 

Tip aan alle eigenaren van een dergelijk kastjes of huismeesters die deze kastjes ...

1/1

WOENSDAG 23|05

STROE - De gemeente Barneveld heeft in het dorp Stroe (Blauwgras 15) nog één bouwkavel te koop, bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning.

 

De oppervlakte van de kavel is 400 m2 en de prijs is € 198.495,- (kosten koper).

 

Heeft u belangstelling voor deze kavel of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer A. (Andries) Duifhuis van de gemeente Barneveld via 14 0342 (netnummer niet nodig). U kunt hem ook een e-mail sturen: a.duifhuis@barneveld.nl.

1/1

DINSDAG 22|05

BARNEVELD - Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de Rabobank Gelderse Vallei en Interpolis op woensdag 20 juni een gratis startersdag in de Veluwehal te Barneveld. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.


Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt ...

VRIJDAG 25|05

VOORTHUIZEN - Het Spraypark van zwembad De Heuvelrand in Voorthuizen is tijdelijk gesloten door een technisch probleem.

 

De reparaties zijn gaande. De gemeente heeft de opdrachten voor de reparaties gegeven, maar de reparaties duren langer dan verwacht. Excuses voor het ongemak. We verwachten dat het Spraypark dinsdag 29 mei 2018 weer open kan.

 

U kunt wel gebruik maken van het zwembad; kijkt u voor openingstijden op www.optisport.nl/heuvelrand

VRIJDAG 25|05

BARNEVELD - Na onze optredens tijdens 'Voorthuizen Straalt' in april, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen. Op zaterdag 2 juni tijdens de korendag op het Raadhuisplein zingen wij tussen 15.45 en 17.00 uur tweemaal voor u.


 

Een korendag in Barneveld: wat ons betreft een ontzettend leuk initiatief. Zo kan het publiek naar verschillende stijlen luisteren. Wij laten een vrolijk en swingend repertoire horen, maar er is ook plaats gemaakt voor enkele ballads. En naast enkele nieuwe nummers ook een paar gouwe ouwe.


Onze dirigent is Rutger de Groot, en we worden ...

Agenda

Vrijdag 08 juni

19:00
Stroe
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
Aantal stemmen:
  2988
58%
  Politie moet hoge boete geven

35%
  Hond in beslag nemen

8%
  Alleen dierenartskosten betalen

Lokaal Adverteren