Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:49:21 P Gm-inci-01 Br Natuur (laag) Nieuw Milligenseweg Kootwijk 071341 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
donderdag 19 juli 2018
1/1
TOP NIEUWS

DINSDAG 17|07

BARNEVELD -  Voor bestrijding op particulier terrein dient u zelf contact op te nemen met een professionele bestrijder. Bij veel overlast door wespen(nesten) in de openbare ruimte, bekijkt de gemeente of er actie nodig is.

 

U kunt overlast door ongedierte melden via deze link.

1/1

DINSDAG 17|07

BARNEVELD - In verband met de droogte stopt de gemeente Barneveld voorlopig met het maaien van gras in de openbare ruimte.

 

Door de langdurige droogte groeit het gras nauwelijks en kan het juist schade oplopen door maaiwerkzaamheden. In overleg met de uitvoerder stoppen we daarom voorlopig met maaien. Het kan zijn dat er daardoor tijdelijk wat meer onkruid zichtbaar is. Op de begraafplaatsen worden de gazons op de gebruikelijke wijze onderhouden.

1/1

VRIJDAG 13|07

NEDERLAND - De afgelopen periode zijn reisdocumenten uitgegeven waarvan een klein deel een productiefout had. In die gevallen kan een van de elektronische echtheidskenmerken niet werken. Die kans bestaat voor paspoorten of identiteitskaarten die geproduceerd zijn in de periode april tot en met juni van dit jaar. Het lijkt om ongeveer 1% van de reisdocumenten uit die periode te gaan. Als iemand zo'n paspoort of identiteitsbewijs heeft, kan hij daar wel gewoon mee op reis.

 

Brief Rijksdienst voor Identiteitsgegevens

Als in uw paspoort of reisbewijs de mogelijke fout zit, krijgt u ...

1/1

WOENSDAG 11|07

Ga jij binnenkort genieten van een welverdiende vakantie? Dan zou het toch fijn zijn als je ook je huis zonder zorgen onbeheerd achter kunt laten?

 

Wij kunnen dit mogelijk maken. In samenwerking met Van de Fliert Inbraakbeveiliging geven wij een volledig geïnstalleerde inbraakinstallatie weg ter waarde van € 650,-!

 

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Geef je dan op via ons contactformulier en vertel waarom je deze prijs verdient. Wacht niet te lang want we maken al op 20 juli de winnaar bekend.

...
1/1

WOENSDAG 11|07

VOORTHUIZEN - Vanaf oktober dit jaar aangeboden: 53 duurzame, gasloze en betaalbare sociale huurwoningen in de nieuwe woonwijk Wikselaarse Eng in Voorthuizen. Woensdag 11 juli ondertekenden Wouter van de Top van De Bunte Vastgoed en Liesbeth Brouwer - de Jong, directeur-bestuurder Woningstichting Barneveld, een turn-key overeenkomst voor de bouw en afname van deze woningen. 

 

De Bunte Vastgoed ontwikkelt in de Wikselaarse Eng onder andere deze 53 sociale huurwoningen voor Woningstichting Barneveld. De woningstichting neemt deze 'turn-key' (kant en klaar) af van De Bunte ...

MAANDAG 16|07

LUNTEREN - De gidsen van Natuurvereniging IVN Barneveld nemen u op donderdag 19 juli mee naar het pinetum De Dennenhorst in Lunteren.

 

Het pinetum is in 1934 gesticht door Ir. H.L.Dinger. Het is een bijzondere tuin met meer dan 1000 verschillende naaldbomen. Er staan diverse bijzondere coniferen, zoals een jong exemplaar van de redwood (de hoogste boom ter wereld), de mammoetboom (de grootste boom ter wereld), potloodceder, wierookceder, enkele nieuw ontdekte soorten en nog veel meer. De kegels geven vaak al informatie over de boomsoort. Dit jaar zijn er veel kegels. Te zien is onder ...

MAANDAG 16|07

BARNEVELD - Er zijn onlangs opnieuw 2 valse brieven inloop gebracht die van de gemeente afkomstig lijken te zijn. Deze brieven gaan over verschillende onderwerpen. Enkele weken geleden is er een valse brief rondgestuurd over een dwangsom. De gemeente is niet de afzender van deze brieven. De valse brieven waren amper van echt te onderscheiden.


Ontvangt u ook een brief van de gemeente Barneveld en twijfelt u of het een echte brief is? Neem dan contact op met de gemeente (tel 14 0342). De gemeente kan u dan laten weten of zij echt de afzender zijn.

Agenda

Vandaag

10:00
Barneveld

Zaterdag 21 juli

13:00
Kootwijk

Woensdag 25 juli

11:00
Garderen

Donderdag 26 juli

10:00
Barneveld

Donderdag 02 augustus

10:00
Barneveld

Zaterdag 04 augustus

08:00
Voorthuizen
Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  2779
46%
  Ja! Veiligheid boven alles

54%
  Nee, we hebben geen winter hier

Lokaal Adverteren