Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:51:28 P Gm-inci-01 Hv Dier In Put (vee) N801 - Valkseweg Barneveld 072231 072239 0722vra Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
woensdag 15 augustus 2018

WOENSDAG 30|08

Nieuw bowlingseizoen in de startblokken

Onze 20 jeugdleden kunnen nog wel wat versterking gebruiken, dus schroom niet om te komen kijken en even lekker mee te spelen

BARNEVELD - Na een rustperiode van 3 maanden is Bowlingvereniging Barneveld weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

 

Het spits wordt afgebeten door onze jeugdleden, zij beginnen op zaterdag 2 september om 10.00 uur met een inloop ochtend waar alle huidige en toekomstige bowlers vanaf 8 jaar welkom zijn. Lekker weer elke week een wedstrijd spelen of trainen, en niet afhankelijk van het weer. Onze 20 jeugdleden kunnen nog wel wat versterking gebruiken, dus schroom niet om te komen kijken en even lekker mee te spelen. De senioren gaan op dinsdag 5 september om 20.30 uur weer aan een nieuw seizoen beginnen met de ontmoetingsavond. Even lekker bij kletsen en het balgevoel weer oppakken. Ook bij de senioren willen wij nieuwe spelers verwelkomen. Op zowel de dinsdag- als de woensdagavond is er ruimte om bestaande teams aan te vullen of om een compleet nieuw team te beginnen.

 

Voor alle informatie betreffende tijden en tarieven zie de website: www.bowlingverenigingbarneveld.nl. Informatie is ook te verkrijgen via info@bowlingverenigingbarneveld.nl.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie