Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:07:17 Br Woning (deel: Schoorsteen) 't Boerenerf Grd 071751 07ch03 071341 071339 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Garderen Brandweer Barneveld...
zaterdag 20 januari 2018

WOENSDAG 20|09

Popkoor Luidkeels laat weer van zich horen

Op zaterdag 30 september zingen zij viermaal voor u op het Raadhuisplein

BARNEVELD - Na de optredens tijdens 'Voorthuizen Straalt' in april en het 'Korenfestival Annen' in juni, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen. Op zaterdag 30 september zingen zij viermaal voor u op het Raadhuisplein, om 13.30, 14.30, 15.30 en (eventueel) 16.30 uur.
 Zij zullen een gevarieerd repertoire laten horen, waarin oude nummers worden afgewisseld met nieuwe songs.


Popkoor Luidkeels wordt gedirigeerd door Rutger de Groot, en we worden begeleid door onze enthousiaste bandleden: Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Joël Beaucaire (gitarist) en Yankı Biçakçi (percussionist/drummer). Jasper en Marwan zijn inmiddels al bekend bij ons publiek. Joël en Yankı zijn professionals en zijn nieuw in onze band.


Wij vinden het altijd leuk om voor een groot publiek te zingen. Het Raadhuisplein leent zich daar uitstekend voor. Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel publiek, maar ook vanaf het terras, met een lekker drankje in de hand, kunt u ons uitstekend horen. U bent van harte uitgenodigd om naar één van onze optredens te komen luisteren. Meerdere keren mag natuurlijk ook.

 

Voor verdere informatie over Popkoor Luidkeels verwijzen wij u naar de website: www.popkoorluidkeels.nl 

Foto's
1/1
Locatie