Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:06:14 A2 Groninger Meeuwlaan Barneveld 3772PD 91987 Prio Eenheid | CPA GelderlandMidden (Onbekende code)
woensdag 14 november 2018

WOENSDAG 29|11

Een mooi wintergerecht met warme diepe smaken

Koken met Albert Heijn Voorthuizen

VOORTHUIZEN - Het is weer de tijd van het jaar waarbij we het gezellig maken in huis en natuurlijk hoort daar een mooi wintergerecht bij. Bij de winter en de kerst denk je aan warme diepe smaken en rijk gevulde stoofpotten.

 

Daarom deze keer een hoofdgerecht met daarbij twee bijgerechten die passen in de winter. Maar ze zullen het ook goed doen als kerstmaaltijd. Job en Lucette hebben het volgende bedacht, een rijk gevulde stampot van Ierse runderlappen, bockbier, en eekhoorntjesbrood. Daarbij een tarte tatin van regenboog wortels. Een tarte tatin is vaak met fruit maar ook met groente kun je deze omgekeerde taart goed maken. Het geheel wordt afgemaakt met en puree van pastinaak met pecannotenpasta.

 

Bekijk de video en kijk voor het recept in Barneveld Magazine dat vandaag in de hele gemeente Barneveld weer gratis wordt bezorgd. Zaterdag 16 december wordt het recept klaargemaakt in de Albert Heijn aan het Smidsplein in Voorthuizen.

Foto's
1/1
Locatie
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie