Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:31:29 Burgemeester Kuntzelaan Barneveld 3771EP 93089 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zaterdag 17 november 2018

WOENSDAG 06|12

Kerstactie Barneveld Magazine

Iedereen kent wel iemand die zich onbaatzuchtig inzet voor familie of derden

De december-feestdagen vormen een tijd van vrolijkheid en gezelligheid, maar ook een tijd van bezinning en aandacht voor onze naasten. Iedereen kent wel iemand die zich onbaatzuchtig inzet voor familie of derden. Om onze en uw waardering voor deze mensen te tonen is er de gelegenheid deel te nemen aan een aantal 'dank je wel' acties, waarmee zij een blijk van waardering krijgen.

 

U kent ze vast wel. De mensen die wekelijks de tuin van de buren verzorgen omdat zij dat zelf niet meer kunnen. De mensen die een familielid verzorgen. Iemand die regelmatig zijn of haar auto beschikbaar stelt om voor een ander de boodschappen te halen. En zo zijn er tientallen voorbeelden te bedenken. Een 'dank je wel' wordt zelfs niet gevraagd. Toch zou dat op een bijzondere manier een blijk van waardering zijn.

 

Aanmelding

Indien u iemand wilt bedanken en een blijk van waardering wilt tonen, kunt u ons een email te sturen met de gegevens van die perso(o)n(en) voorzien van een motivatie waarom u vindt dat hij of zij dit verdient. Geef een voorkeur aan voor een actie. Wij kunnen echter niet garanderen dat dat ook altijd lukt. Uit alle aanmeldingen kiezen wij de prijswinnaars waarvan wij denken dat zij, op basis van de omschrijving, het meest in aanmerking komen.

 

Wat kunnen zij winnen?

Het Visnet en Smaakidee stellen samen met ons een aantal overheerlijke schotels voor de feestdagen ter beschikking. Het Schaffelaartheater biedt vier paren de gelegenheid om een voorstelling naar keuze gratis te bezoeken.

 

Aanmelden kan tot 15 december via emailadres magazine@24webvertising.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie