Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:49:21 P Gm-inci-01 Br Natuur (laag) Nieuw Milligenseweg Kootwijk 071341 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
donderdag 19 juli 2018

DINSDAG 02|01

Feestelijke jaarwisseling zonder grote problemen in Barneveld

De gemeente Barneveld organiseert vanavond – van 19.00 tot 21.00 uur – de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de hal van het gemeentehuis voor (nieuwe) inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers

BARNEVELD - De gemeente Barneveld kijkt terug op een veilige en feestelijke jaarwisseling zonder grote incidenten. Het aantal meldingen voor de veiligheidsdiensten (politie, brandweer en ambulance) was minder dan in voorgaande jaren. De brandweer rukte vijf keer uit voor een buitenbrandje: twee keer in Zwartebroek en drie keer in Barneveld. Ook de politie spreekt van een rustige jaarwisseling zonder noemenswaardige incidenten. De BOA's van de gemeente Barneveld hebben verschillende (vergunde) vreugdevuren en carbidlocaties gecontroleerd en – waar nodig – ingegrepen.

 

Feesten

Op verschillende plekken in de gemeente Barneveld werden besloten of openbare nieuwjaarsfeesten georganiseerd die feestelijk en zonder problemen verliepen.

 

Nieuwjaarsreceptie

De gemeente Barneveld organiseert vanavond – van 19.00 tot 21.00 uur – de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de hal van het gemeentehuis voor (nieuwe) inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Burgemeester dr. J.W.A. van Dijk maakt tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend wie zich Vrijwilliger van het Jaar 2018 mag noemen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie