Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:31:29 Burgemeester Kuntzelaan Barneveld 3771EP 93089 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zaterdag 17 november 2018

ZATERDAG 28|04

Vroege vogelwandeling IVN Barneveld

Vogels die we zullen zien en horen zijn, naast de gewone zoals roodborst, tjiftjaf en fitis, de roodborsttapuit, de boomleeuwerik en de veldleeuwerik, grote bonte specht, boomklever en bonte vliegenvanger

BARNEVELD - Ga mee met gidsen van natuurvereniging IVN Barneveld om op zaterdagochtend 5 mei op de Stroese hei vogels te zien en te horen die u wellicht nog nooit hebt gezien.


Begin mei zijn alle trekvogels terug en zingen in de ochtend. Elke vogel zingt zijn eigen lied. Herkenbaar! Vogels die we zullen zien en horen zijn, naast de gewone zoals roodborst, tjiftjaf en fitis, de roodborsttapuit, de boomleeuwerik en de veldleeuwerik, grote bonte specht, boomklever en bonte vliegenvanger. De koekoek is dan ook terug en hopelijk aangekomen op de plek waar hij al jaren zit. Dan kunnen we hem zien en horen. Als je een verrekijker hebt, is het wel handig die mee te nemen.


We vertrekken om 7.30 vanaf de Vetkamp in Barneveld; om 7.45 uur vanaf Bethabara,Van den Berglaan 79 in Voorthuizen en de excursie start om 8.00 uur op de Kootwijkerdijk, net aan de overkant van de Harskamperweg.


De gidsen zijn Grietje Stitselaar en Aart Mulder. Deelname kost € 2,-, leden, donateurs en kinderen gaan gratis mee. Informatie: 06-28261883.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie