Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:15:59 Ggdarts Graag Politieburo Barneveld Inzake Drugstest Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
donderdag 16 augustus 2018

DINSDAG 22|05

Startersdag Gelderse Vallei woensdag 20 juni in de Veluwehal

Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel

BARNEVELD - Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de Rabobank Gelderse Vallei en Interpolis op woensdag 20 juni een gratis startersdag in de Veluwehal te Barneveld. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriƫnterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.


Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel.


Programma
De avond bestaat uit een officiƫle opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.


Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/geldersevallei2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie