Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:31:29 Burgemeester Kuntzelaan Barneveld 3771EP 93089 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zaterdag 17 november 2018

VRIJDAG 10|08

Kom in actie voor de Hartstichting en fiets mee!

Dit jaar voert de route langs afwisselende, bekende en minder bekende plekken, door bos, polder en over adelijke gronden en u waant zich de hele dag op vakantie in eigen land

ZWARTEBROEK - Zaterdag 1 september 2018 wordt de 44e fietstocht voor de Hartstichting georganiseerd door de afdelingen Hoevelaken en Zwartebroek/Terschuur van de Nederlandse Hartstichting.

 

De fietstocht is ongeveer 36 km lang. Met deze route waan je je echt een dagje op vakantie in eigen land. Een dagje actief fietsen en dan ontdekken dat er in de nabije omgeving van onze eigen woonplaats veel afwisseling is in het landschap, in de natuur met bos, polder, heide en boeren- en herenhuizen.

 

Laat je hart spreken, kom in actie voor de Hartstichting en fiets mee!

 

Start en kosten
Deelnemers kunnen starten vanaf Oosterdorpsstraat 131 in Hoevelaken. Evenals vorige jaren kunnen fietsers tussen 08.30 en 11.00 uur starten en finishen tot 15.30 uur.

 

De startkosten zijn voor volwassenen € 4,00 en voor kinderen € 1,00. En natuurlijk zijn er onderweg controleposten. Daar kun je onderweg koffie/thee of iets fris kopen, met iets erbij. Ook zorgt de organisatie voor een gratis tussendoortje.

 

Route
Ieder jaar zet de Hartstichting een nieuwe route uit. Dit jaar voert de route langs afwisselende, bekende en minder bekende plekken, door bos, polder en over adelijke gronden en u waant zich de hele dag op vakantie in eigen land. Weer of geen weer, de fietstocht gaat door: voor alle enthousiaste fietsers, van fietsers op een elektrisch aangedreven fiets tot mountainbikers, racefietsers of de oerhollandse Omafietsers. De route is ook prima geschikt voor steppers.

 

Versla hart- en vaatziekten
Elke dag overlijden in Nederland meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten in Nederland en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten.. En dat aantal neemt alleen maar toe. Dat vinden we onacceptabel.


De Hartstichting financiert onderzoek, geeft steun en voorlichting aan patiënten en wil extra levens redden bij een hartstilstand.


De Hartstichting werkt samen met wetenschappers, artsen, samenwerkingspartners en vele vrijwilligers aan oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Onze missie is: hart- en vaatziekten te verslaan!


En hiervoor is geld nodig, van donateurs en acties zoals deze fietstocht.

 

Contact
Voor vragen over de fietstocht kunnen de deelnemers zich wenden tot de organisatie in de eigen woonplaats. In Zwartebroek (gemeente Barneveld) en omgeving is dat de heer C. Dekker, tel. 0342 - 461 261 en in Hoevelaken (gemeente Nijkerk) en omgeving is dat mevrouw W. Dijkstra, tel. 033-2535361. Ook kunnen geïnteresseerden zich via hen aanmelden om volgend jaar mee te helpen om de 45e fietstocht weer tot een succes te maken.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie