Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:14:13 Beekstraat Barneveld 3771CN 100313 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 13 december 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 13|12

GARDEREN - De maand december kenmerkt zich door sfeervolle lichtjes, gezelligheid en... kerstconcerten! Ook in Garderen kun je volop genieten van christmas carols, traditionele kerstliederen en gospels. We geven een overzicht van de kerstconcerten in de komende weken, zodat jij geen optreden hoeft te missen!

 

Vrijdag 14 december: Kerstuitvoering Zangvereniging 'U Zij de Glorie' uit Garderen

De zangvereniging o.l.v. Albert van Maanen zet zich in voor een prachtige kerstuitvoering. Ze werken hiervoor samen met 'Het Zuiderkoor' uit Huinen, mannenkoor 'Tehillim' en solisten Geertje ...

1/1

GISTEREN 12|12

BARNEVELD - De gemeente Barneveld, Huurdersvereniging Barneveld en Woningstichting Barneveld hebben prestatieafspraken gemaakt over wonen in de gemeente Barneveld voor de komende 5 jaren. In de prestatieafspraken leggen de 3 partijen vast wat zij ieder bijdragen om te zorgen voor voldoende geschikte sociale huurwoningen, de betaalbaarheid van de woningen, de kwaliteit en duurzaamheid van de woningen en leefbare wijken. De afspraken zijn vastgelegd in de Prestatieovereenkomst 2019-2023 die vandaag werd ondertekend door de 3 partijen.

 

In totaal formuleerden de 3 partijen 21 ...

1/1

GISTEREN 12|12

BARNEVELD - Op zondagavond 23 december en maandagavond 24 december houdt DoorBrekers vier feestelijke Kerstnachtdiensten in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

 

De afgelopen 10 jaar bezoeken jaarlijks duizenden mensen de creatieve en multimediale Kerstnachtdiensten van DoorBrekers. "Met Kerst vieren we dat Jezus is geboren. Kerst is een uniek moment in de geschiedenis van de mensheid, een moment waar Gods onvoorwaardelijke liefde en reddingsplan zichtbaar werd, waardoor de koers van de mensheid voor altijd veranderde," aldus Peter Paauwe, oprichter en senior pastor van ...

1/1

GISTEREN 12|12

BARNEVELD - De plaatsing van de voetgangersbrug over de Hoenderlaan in Barneveld is woensdagmorgen gestart en naar verwachting zal dit morgen afgerond gaan worden.

 

De Hoenderlaan zal vanmiddag rond 16.30 uur weer opengesteld worden voor het verkeer. Morgen zal er beperkte verkeershinder zijn bij de werkzaamheden en is hooguit één baan afgesloten.

 

Let op

De voetgangersbrug zal vanmiddag door middel van bouwhekken weer afgesloten worden. De brug is nog NIET klaar voor gebruik. In verband met de eigen veiligheid is het verzoek om de bouwhekken te respecteren en de ...

1/1

GISTEREN 12|12

REGIO - Op donderdag 13 december 2018 vindt een informatieavond plaats voor eigenaren van asbestverdachte daken in het gebied rond Ederveen. Organisatoren zijn de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO), Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK) en Dorpshuizen en Kleine kernen (DKK) samen met Asbestdakenteam De Vallei. De informatieavond vormt de start van een project in 'De Vallei'. Het project biedt eigenaren ondersteuning bij de sanering van hun asbestdaken.


Asbestdaken in De Vallei

Aanleiding voor de informatieavond en het gehele project is het asbestdakenverbod dat na 2024 ingaat. Het ...

MAANDAG 10|12

BARNEVELD - Momenteel voert de gemeente Barneveld onderhoudswerkzaamheden uit aan de fietspaden langs de Thorbeckelaan. De fietspaden worden opnieuw betegeld, in verband met opdruk door boomwortels. Inmiddels is het fietspad richting het centrum van Barneveld bijna gereed.


Vanaf 12 december 2018 wordt het fietspad aan de andere kant van de Thorbeckelaan aangepakt. Dit gaat om het gedeelte vanaf de Gasthuisstraat richting de Mr. Troelstralaan.


Deze werkzaamheden staan gepland tot en met 31 december 2018. Mogelijk zijn de werkzaamheden eerder afgerond. Anderzijds kan de planning ook uitlopen ...

ZONDAG 09|12

GARDEREN - De gidsen van Natuurvereniging IVN Barneveld nemen u op zaterdag 5 januari 2019 mee naar Garderen voor een ontdekkingstocht. Voor de kinderen is er een speciaal programma.

 

Na de donkere dagen en alle feestdagen even naar buiten, een frisse neus halen in de natuur. Goed voor jong en oud! Iedereen weet toch dat regelmatig de natuur in gaan, zorgt voor langere lontjes en kortere tenen? In deze tijd van stress een must!

 

Margreet neemt de kinderen mee voor een mooie tocht door de bossen met leuke opdrachten. De volwassenen gaan met Evert en Aart mee om allerlei ...

Agenda

Hoe is uw huis beveiligd tijdens de vakantie?
Aantal stemmen:
  376
46%
  Inbraakwerend hang en sluitwerk

15%
  Electronisch alarmsysteem

39%
  De buren letten heel goed op!

Lokaal Adverteren