Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:02:25 Incident N310 Re - Wolweg Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
donderdag 27 juni 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 26|06

BARNEVELD - In elk Barneveld Magazine proberen we in samenwerking met lokale ondernemers leuke acties op te zetten. In de vorige editie hadden we in samenwerking met Vonk Tweewielers uit Barneveld een actie waarbij je een Sparta Pickup fiets t.w.v. €529,- kon winnen.

 

Door een mail te sturen kon er meegeloot worden om de fiets. Uit de vele inzendingen is uiteindelijk een winnaar gekozen. De heer van Manen uit Barneveld is de gelukkige winnaar en neemt zijn fiets in ontvangst op onderstaande foto.

 

De vorige keer niet meegedaan, of wel meegedaan en niet gewonnen? Niet ...

MAANDAG 24|06

BARNEVELD - Op zaterdag 22 juni 2019 werd de Harselaartunnel officieel geopend. Tientallen mensen kwamen naar het Transferium Barneveld-Noord om er getuige van te zijn.

 

Er werd stil gestaan bij de afronding van de bouw van de Harselaartunnel en alle wegen in de omgeving van de tunnel. Een feestelijk en gezellig moment.

1/1

ZATERDAG 22|06

BARNEVELD - De gemeente Barneveld gaat na de zomervakantie van start met een pilot van de app "WaakSamen". In de gehele gemeente zijn meer dan honderd whatsappgroepen succesvol actief, maar toch willen we de buurtpreventie blijven verbeteren en nieuwe ontwikkelingen blijven verkennen, aldus Dirk Klein, teamleider veiligheid, vergunningen en toezicht bij de Gemeente Barneveld.

 

Wat is nu precies "WaakSamen"? Het is een app waarmee iedereen eenvoudig een kwalitatief goede melding kan maken naar politie, gemeente en buurtbewoners.


Een eerste goede melding met belangrijke informatie ...

1/1

VRIJDAG 21|06

BARNEVELD - Muziekschool Barneveld 40 jaar en dat is reden voor een feestje! Graag willen zij heel Barneveld betrekken bij de feestelijke activiteiten. Tijdens het jubileumjaar treden de leerlingen op in kerken, buurtcentra, jongerencentra, zorgcentra, in het theater, het museum, de bibliotheek en op diverse scholen. Zo willen ze bedrijven, organisaties en inwoners van Barneveld via onze muziek met elkaar verbinden. Het hoogtepunt van het jubileumjaar is het driedaags Festival op het plein.

 

Van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 juni is het feest in Barneveld. Op donderdag ...

1/1

DONDERDAG 20|06

BARNEVELD - Inwoners van de gemeente Barneveld die een laag inkomen hebben, kunnen ook in 2020 een collectieve zorgverzekering afsluiten. Deze verzekering wordt aangeboden door de gemeente via zorgverzekeraar Menzis. Deelnemers ontvangen korting op de zorgpremie en de gemeente geeft een financiële bijdrage.

 

Samenwerking gaat door

Vorig jaar gaf Menzis aan deze speciale zorgpolis voor de gemeente Barneveld per 1 januari 2020 te stoppen. De gemeente Barneveld en Menzis zijn daarover met elkaar in gesprek gegaan. Beide partijen vinden dat het voortzetten van de samenwerking in de ...

VRIJDAG 21|06

Wat een prachtig landgoed is Klein Bylaer toch. Onderdeel van natuurgebied Het Paradijs. Nou, die naam alléén al doet je denken aan een uniek plekje. Ik fietste door het gebied en zag de boerderijen, akkers, graslanden, heide, bossen en de Barneveldse en Dronkelaarse Beek.

 

Toen ik er mijn fiets parkeerde en wandelde over de vlonders rook ik de geur van het jonge groen na een regen, keek ik een ree in de ogen en zag ik de schaatsenrijders over het water schieten. Ja, dat zijn insecten hoor! Een hardloper "met oortjes in" rende me hijgend en zwetend voorbij. 'Wat zou hij zien, ruiken ...

DONDERDAG 20|06

BARNEVELD - Zou u wel eens willen ervaren hoe het is om dronken achter het stuur te zitten? Of onder invloed van drugs? Kom dan zaterdagmiddag 22 juni naar het Raadhuisplein. Hier staat van 14:00 tot 18:00 uur een rijsimulator. Wie in deze simulator plaatsneemt, ervaart aan den lijve welke invloed alcohol en drugs hebben op het rijgedrag.

 

Actieplan van de Jongerenraad

De simulator komt voort uit het actieplan van de Jongerenraad Barneveld om alcoholgebruik in het verkeer tegen te gaan. De Jongerenraad Barneveld, de gemeente Barneveld en Rijden zonder Invloed Gelderland nodigen ...

Agenda

Zaterdag 20 juli

19:30
Voorthuizen

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Maandag 02 september

18:30
Barneveld
Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  2779
46%
  Ja! Veiligheid boven alles

54%
  Nee, we hebben geen winter hier

BARNEVELD Barneveld Magazine