Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:40:50 Vakantiepark Ackersate Harremaatweg 3781NJ Voorthuizen 81287 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-112

Ambulance 07-112

donderdag 14 november 2019
1/1
TOP NIEUWS

DINSDAG 12|11

BARNEVELD - Goede fietsverlichting is erg belangrijk. Voor de veiligheid van jezelf én andere weggebruikers.

 

Het 'Ik val op!' promotieteam staat morgen van 17:00 uur tot 20:00 bij Station Barneveld Centrum. Het promotieteam gaat een kort positief gesprek aan met jongeren. Vaste verlichting is de norm. Maar als die even niet werkt, krijgen ze van het team gratis fietsverlichting om toch veilig thuis te kunnen komen.

MAANDAG 11|11

BARNEVELD - Vanwege werkzaamheden aan de Lunterseweg in Barneveld is maandag een flinke verkeerschaos ontstaan in de avond spits. De hele dag al is het erg druk maar in de spits liep de vertraging flink op.

 

De Lunterseweg liep zowel vanuit de richting van de Karwei als vanaf de Scherpenzeelseweg compleet vast. Ook de Rooseveltstraat en de van Dompselaerstraat liepen vast.

1/1

VRIJDAG 08|11

BARNEVELD - Nog even en het laatste nummer van het Barneveld Magazine valt weer in de bus! Alweer een jaar voorbij waarin we weer vele leuke en interessant reportages voorbij hebben zien komen.

Ook in de komende editie komen er weer leuke artikelen voorbij en is het ook weer tijd voor een mooie make-over!

 

Daarvoor zoeken we nog wel een kandidaat!

 

De make-over staat gepland op donderdag 21 november aanstaande en wordt weer mede mogelijk gemaakt door Huidinstituut Van Brakel, Salon Uniek, Basic Life en Baas Opticiens. Deze Barneveldse ondernemers zullen je er weer stralend ...

DONDERDAG 07|11

VOORTHUIZEN - Deze week is het allereerste boek‘Voorthuizen vertelt’ van tekstschrijver Linda van Maanen (48) uit Voorthuizen uitgekomen. Het eerste exemplaar is aan burgemeester Asje van Dijk uitgereikt.

 

In dit fullcolour boek van 73 pagina’s dik delen 17 ‘gewone’ Voorthuizenaren hun eigen verhaal. Over hun jeugd. Over keuzes. Over kwetsbaarheid. Over nú en over toekomstbeelden. Dit boek is daarmee ook een unieke weergave van het leven, ambities en gedachten van mensen uit deze tijd.

 

Leesbare verhalen van bekende en onbekende mensen, dichtbij of soms wat ...

1/1

WOENSDAG 06|11

EDE - Op 6 november 2019 opende de pop-up store Honk1 haar deuren in de regio Foodvalley, in Ede. De opening werd verricht door wethouder Hester Veltman, voorzitter van de arbeidsmarktregio Foodvalley en initiatiefnemer Jaap Hermsen. Honk1 is een winkel waar mensen worden gescout voor een baan in de energietechniek. De pop-up store is voor 4 weken gevestigd in het centrum van Ede op het Oude Kerkplein 67.

 

Honk1 Energietechniek brengt talent en techniek samen

Honk1 is een laagdrempelig initiatief dat ondernemers helpt bij het vinden van nieuwe talenten. Bezoekers aan de ...

DONDERDAG 31|10

VOORTHUIZEN - Wilt u meer weten over het opknapplan voor het Johannabos in Voorthuizen? Op zaterdag 2 en zaterdag 9 november is er weer een rondleiding. Hovenier Bas van de Kuilen en bomenexpert Johan Ossendrijver laten u zien wat onderhoud kan doen voor de levendigheid van het bos en hoe het wordt aangepakt.

 

Start rondleiding: 10:00 uur.
Verzamelen: bij de ingang aan de Bakkersweg, bij de slagboom.

DONDERDAG 24|10

GARDEREN - Op zaterdag 2 november van 15:00-18:00 uur is er een gezellige en informatieve middag in het nieuwe dorpshuis aan de Koningsweg in Garderen. U krijgt informatie over alle ontwikkelingen en u kunt impressies bekijken van de inrichting van het dorpshuis in aanbouw.

 

Om 15.30 uur wordt de naam van het nieuwe dorpshuis bekendgemaakt. Bent u erbij?

Agenda

Zaterdag 16 november

13:30
Barneveld