Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:33:14 Hertespoor Barneveld 3772SC 31567 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

zondag 21 april 2019
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 19|04

Zoek 1 van de 12 paaseitjes op de website van www.thebagstore.nl en verwen jou zelf met een mooie tas tijdens de paasdagen.

 

Het is Pasen, wat voor THEBAGSTORE reden is om een actie op te zetten voor hun klanten. De webshop heeft op de site namelijk paaseitjes verstopt. Vind je zo’n ei dan krijg je een kortingscode ter waarde van een bepaald bedrag. Deze code is eenmalig te gebruiken, dus open de website THEBAGSTORE en start snel met de zoektocht naar de paaseitjes! 

 

De gouden eitjes

De paashaas heeft in totaal 12 eitjes verstopt op de website van ...

1/1

VRIJDAG 19|04

BARNEVELD - Veel woningbezitters willen hun woning verduurzamen, maar het ontbreekt vaak aan de kennis over de mogelijkheden om deze energiebesparende voorzieningen te financieren. De Hypotheker gaat dit struikelblok wegnemen en biedt (potentiële) huizenbezitters inzicht in een mogelijke besparing op de woonlasten door het verduurzamen van hun huis. Met de duurzaamheidsscan van HomeQgo op Hypotheker.nl kunnen zij in een handomdraai een scan maken van de eigen woning en de best passende energiebesparende voorzieningen in kaart brengen. De Hypotheker geeft vervolgens een op maat gesneden ...

1/1

DONDERDAG 18|04

VOORTHUIZEN - Op woensdag 17 april deden negen cursisten van de EHBO-Vereniging Voorthuizen het EHBO examen. De cursisten werden geëxamineerd door het examenteam van Het Oranje Kruis en twee Lotus slachtoffers Tijdens 3 zaterdagen in maart en april hebben zij de basiskennis- en vaardigheden Eerste Hulp bij Ongevallen geleerd onder de leiding van Jan Blokzijl. Tijdens de lessen gaven Lotus slachtoffers ondersteuning. De cursus werd gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

 

Van de negen cursisten zijn er zeven geslaagd en zijn nu in het bezit van het diploma Eerste Hulp. ...

1/1

DONDERDAG 18|04

VOORTHUIZEN - Woonzorgcentrum Nieuw Avondrust uit Voorthuizen heeft opnieuw een geslaagde - en zonnige - bazaar en rommelmarkt georganiseerd. De totale opbrengst is € 4.929,74.

 

Ook dit jaar komt de opbrengst geheel ten goede aan de bewoners van Nieuw Avondrust. Het opgehaalde geld is volledig bestemd voor extra uitjes voor de bewoners van deze locatie. "Dit kunnen ook kleine uitjes zijn, bijvoorbeeld een keer naar het centrum en dan ergens koffiedrinken. Het hoeft helemaal niet groots te zijn", aldus Lia Dokter namens zorggroep ENA.

 

Van prullaria tot ...

1/1

WOENSDAG 17|04

VOORTHUIZEN – Begin koningsdag goed! Fiets op zaterdagochtend 27 april mee met de gidsen van IVN Barneveld (ongeveer 35 km) en geniet van de rust en stilte in de vroege morgen van deze mooie dag, als bijna iedereen nog slaapt. Geen herrie, bijna geen verkeer, maar wel de vogels die altijd vroeg wakker zijn. Op deze dag is het een genot om ook een vroege vogel te zijn.

 

De eerste groep start om 7.15 uur vanaf Buitenlust, Hoofdstraat 89 in Voorthuizen en we zullen op pad gaan in kleine groepjes met een IVN gids. De gids vertelt onderweg allerlei dingen over de natuur.

 

Na een ...

MAANDAG 08|04

BARNEVELD - "Zwemlessen volgen is bij ons voor kinderen enorm leuk", vertelt een enthousiaste Martijn Wallet, Hoofd zwembad bij Optisport. Leren zwemmen was nog nooit zo leuk. Door het vinden van de schatkist is het nu zelfs mogelijk gratis diploma A, B of C te halen!

 

In samenwerking met Barneveld Magazine organiseert Optisport weer de schatkist-actie. Ergens in de gemeente Barneveld ligt een schatkist mét diploma begraven. Degene die deze vindt krijgt een gratis A, A-B of B-C diplomatraject aangeboden. Aanwijzingen helpen de speurneuzen om de schatkist te vinden. Via de ...

ZATERDAG 06|04

BARNEVELD – Op zaterdagochtend 20 april houdt het IVN Barneveld een wandeling speciaal voor kinderen. De wandeling vindt plaats in het Oosterbos in Barneveld.
 
Er zal gezocht worden naar dingen die met het voorjaar te maken hebben. Wellicht zien we wel jonge eendjes in de bosvijver of een mooie vlinder. We gaan kijken wat er leeft onder de blaadjes. Zijn er
al mieren en waar wonen bijen en hommels? Welke bloemen bloeien er al en waar maken vogels hun nestjes van? Door samen op ontdekkingstocht te gaan, hopen we deze en nog veel meer vragen
te beantwoorden.
 
De wandeling
...

Agenda

Maandag 22 april

19:30
Voorthuizen

Zaterdag 11 mei

10:00
Harskamp

Zaterdag 18 mei

10:00
Apeldoorn

Zaterdag 20 juli

19:30
Voorthuizen

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  2283
53%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

23%
  Veel te laag!

BARNEVELD Barneveld Magazine