Laatste alarmering:
Datum 19|01 Tijd 22:39:57 Vellerselaan 3772PP Barneveld 8610 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

dinsdag 21 januari 2020

Columns

Barneveldse columnisten schrijven regelmatig voor Barneveld360 en Barneveld Magazine. Hieronder vindt u de columns die reeds verschenen zijn.

Wilt u reageren op een column? Laat een reactie achter onder het artikel!

1/1
TOP NIEUWS

DINSDAG 22|10

Kun je zeggen dat pannenkoeken en poffertjes 'koeken' zijn? Lekker domme vraag denkt u misschien. Toch is het een serieuze vraag. Of het is tot een serieuze vraag gemaakt. Misschien komt dat wel omdat het antwoord op die vraag erg kostbaar is. Het gaat over pensioenen. Als werkgever heb je twee smaken. Of je bent als werkgever verplicht aangesloten bij een pensioenfonds. Dat komt omdat je dan in een bepaalde sector werkt. Of je kiest er als werkgever vrijwillig voor om aan je personeel een pensioenaanbieding te doen.

 

Bedrijfstakpensioenfonds & Verplichtstellingsbesluit

Hier ...

1/1

MAANDAG 21|10

De media staat er de laatste tijd vol van: de (niet) leverbaarheid van geneesmiddelen. Maar als u zelf regelmatig in de apotheek komt heeft u dit wellicht ook al gemerkt. Veel geneesmiddelen zijn niet of moeilijk leverbaar en u krijgt vaak een ander doosjes dan u gewend bent. Maar hoe komt het nu eigenlijk dat onze medicijnen zo slecht leverbaar zijn?

 

Zoals zo vaak heeft de oorzaak met geld te maken. In Nederland maken de meeste zorgverzekeraars gebruik van het zogenaamde 'preferentiebeleid'. Dat betekent dat er van een bepaald geneesmiddel maar één merk vergoed wordt. Dat middel ...