Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:38:40 Boeschoten Chaletpark Zevenbergjesweg 3781NV Voorthuizen 82787 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 20 november 2019

Columns

Barneveldse columnisten schrijven regelmatig voor Barneveld360 en Barneveld Magazine. Hieronder vindt u de columns die reeds verschenen zijn.

Wilt u reageren op een column? Laat een reactie achter onder het artikel!

1/1
TOP NIEUWS

DINSDAG 22|10

Kun je zeggen dat pannenkoeken en poffertjes 'koeken' zijn? Lekker domme vraag denkt u misschien. Toch is het een serieuze vraag. Of het is tot een serieuze vraag gemaakt. Misschien komt dat wel omdat het antwoord op die vraag erg kostbaar is. Het gaat over pensioenen. Als werkgever heb je twee smaken. Of je bent als werkgever verplicht aangesloten bij een pensioenfonds. Dat komt omdat je dan in een bepaalde sector werkt. Of je kiest er als werkgever vrijwillig voor om aan je personeel een pensioenaanbieding te doen.

 

Bedrijfstakpensioenfonds & Verplichtstellingsbesluit

Hier ...

1/1

MAANDAG 21|10

De media staat er de laatste tijd vol van: de (niet) leverbaarheid van geneesmiddelen. Maar als u zelf regelmatig in de apotheek komt heeft u dit wellicht ook al gemerkt. Veel geneesmiddelen zijn niet of moeilijk leverbaar en u krijgt vaak een ander doosjes dan u gewend bent. Maar hoe komt het nu eigenlijk dat onze medicijnen zo slecht leverbaar zijn?

 

Zoals zo vaak heeft de oorzaak met geld te maken. In Nederland maken de meeste zorgverzekeraars gebruik van het zogenaamde 'preferentiebeleid'. Dat betekent dat er van een bepaald geneesmiddel maar één merk vergoed wordt. Dat middel ...

DONDERDAG 19|09

Voor een financieel planner is geen gesprek hetzelfde. Onlangs had ik nog een heel bijzonder gesprek. Ik was benaderd door de HR-manager van een onderneming. Eén van hun medewerkers heeft een ernstig zieke partner, die naar verwachting binnenkort zal overlijden. Dat brengt natuurlijk heel veel zorgen en onzekerheden met zich mee. Een belangrijke zorg van deze medewerker ging ook over de financiële toekomst; red ik het straks financieel allemaal wel? Kan ik blijven wonen in het huis waar ik woon? Moet ik meer gaan werken? Heb ik recht op toeslagen en welke dan?

 

Paar uur ...

1/0

MAANDAG 07|01

Slaapproblemen, waaronder slaapapneu, komen in Nederland veel voor. Toch worden er nog relatief weinig mensen behandeld. Uit een recent onderzoek blijkt dat bij bijvoorbeeld diabetespatiënten ongeveer 80% van de mensen een diagnose heeft. Bij slaapapneu is dit nog geen 20%. Dit houdt dus in dat van alle patiënten met slaapapneu er nog meer dan 80% wel klachten en problemen hebben maar geen diagnose.

 

Bij ApneuCentrum Nederland bieden we sinds een half jaar een gratis pre-screening aan. Deze wordt niet in rekening gebracht bij wie dan ook. De aanvraag hiervoor is in het afgelopen ...