Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:17:03 Aidaplein Alphrn : 16161 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 16-161 (Regio Alphen) HollandsMidden
dinsdag 27 juli 2021

Eye360Media

Eye360Media

Eye360Media is een toonaangevende en ambitieuze uitgever op het gebied van lokaal nieuws. Het begon in 2010 met de website Barneveld360. Sindsdien is Eye360Media uitgegroeid tot een bedrijf met 10 websites. Naast online media zijn we ook actief in de gedrukte media. In samenwerking met 24Webvertising zijn wij ook uitgever van drie glossy magazines Barneveld Magazine, Ede Magazine en Harderwijk Magazine. Wij geven hiermee adverteerders de unieke mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit hun eigen regio. Zowel online als offline.

Lokaal

Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren

Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren zijn de websites altijd up-to-date.

Offline adverteren

De glossy magazines Barneveld Magazine, Ede Magazine en Harderwijk Magazine worden elk kwartaal gratis in de betreffende gemeenten huis aan huis verspreid. Naast actualiteit is er in het magazine ruimte voor bedrijven om te adverteren of een advertorial te plaatsen over zaken die binnen hun onderneming spelen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Veldman: [email protected]