Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:14:13 Beekstraat Barneveld 3771CN 100313 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 13 december 2018

MAANDAG 27|11

Schop in de grond voor aanleg nieuwe korfbal- en hockeyvelden op het Oosterbospark

Wethouder Dorrestijn-Taal zette samen met ODIK, MHCB, het Koningin Juliana Centrum en het JFC de schop in de grond

BARNEVELD - De aanleg van de nieuwe korfbal- en hockeyvelden op het Oosterbospark en de nieuwbouw van het Koningin Juliana Centrum gaan nu echt van start! Wethouder Dorrestijn-Taal zette samen met ODIK, MHCB, het Koningin Juliana Centrum en het JFC de schop in de grond.

 

Op het Oosterbospark komen nieuwe hockey- en korfbalvelden. De velden krijgen ook een andere indeling om plaats te maken voor het nieuwe Koningin Juliana Centrum.

 

De velden op het Oosterbospark krijgen een meer logische ruimtelijke indeling. De hockeyvelden komen bij elkaar te liggen en ook de korfbalvelden liggen na de herindeling bij elkaar. Aan de westzijde van het park komen twee nieuwe kunstgras hockeyvelden, waarvan één waterveld. Het bestaande semi-water kunstgrashockeyveld (veld 3) hoeft niet vernieuwd te worden en blijft liggen. In totaal krijgt MHCB de beschikking over drie kunstgras hockeyvelden. Voor de korfbal komen er achter de Oosterboshal drie korfbalvelden en twee jeugdvelden (kleiner formaat) op kunstgras.

 

Tussen de drie hockeyvelden komt het nieuw te bouwen clubhuis van MHCB. ODIK blijft gebruik maken van het huidige clubhuis dat aan de Oosterboshal is gebouwd.

 

Nieuwbouw Koningin Juliana Centrum
Op het voormalige 1e hockeyveld van het Oosterbospark komt het Koningin Juliana Centrum. In dit centrum komen de Koning Julianschool en het kinderdagverblijf. Het schoolbestuur treedt zelf op als bouwheer.

 

Na het ontruimen van het eerste hockeyveld kan de bouwer van het Koningin Juliana Centrum vanaf 4 december 2017 starten met de nieuwbouw van de school en het kinderdagverblijf.

 

Doelstelling is dat het centrum in de tweede helft van 2018 opengaat.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie