Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:49:45 Valkhof Barneveld 3772EK 5278 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

zaterdag 19 januari 2019

ZATERDAG 02|12

Elk bedrijfsongeval is er één te veel

De veiligheidskundige staat klaar om samen met u tot de meest optimale werkomgeving te komen

Na het dagelijkse koffiemomentje op het werk, klimt Rob op een ladder. Maar deze begeeft het. Rob breekt zijn been en is een mooi poosje uit de running. Vervelend voor Rob, die nu zijn belangrijke voetbalwedstrijd in het weekend wel op zijn buik kan schrijven.

 

Het bedrijf waar Rob werkt is ook niet blij. Hoe regelen zij nu op korte termijn een vervanger, terwijl de arbeidsmarkt toch al zo krap is. De grote vraag is: had dit incident voorkomen kunnen worden?

 

Zowel werknemers als werkgevers hebben er belang bij om ongevallen te voorkomen. Bedrijven zijn zelfs verplicht om een risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) te hebben om risico's zo veel mogelijk te beperken. Toch zijn er nog veel bedrijven die hier niet aan voldoen. Iedereen heeft recht op een veilige werkomgeving. Toch vielen er vorig jaar 70 dodelijke slachtoffers op de werkvloer, 19 meer dan het jaar ervoor. Het aantal arbeidsongevallen zonder dodelijke afloop steeg met 13 procent.

 

FIRE PREVENT uit Kootwijkerbroek is de expert op het gebied van brandbeveiliging en veiligheidsopleidingen. De veiligheidskundige heeft veel ervaring in het maken van risicoanalyses. Wilt u weten waar de risico's liggen binnen uw bedrijf, bent u benieuwd wat de veiligheidskundige van FIRE PREVENT voor uw onderneming kan betekenen of heeft u andere specifieke vragen, neem dan vrijblijvend contact op met FIRE PREVENT.

 

De veiligheidskundige staat klaar om samen met u tot de meest optimale werkomgeving te komen. Tenslotte; elk ongeval is er één teveel.

 

Fire Prevent
Tel. 0342 - 418 249
info@fireprevent.nl
www.fireprevent.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie