Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:51:54 P Gm-inci-01 Incident (meting) (gaslucht) Mazenhofstraat Garderen 071341 071339 Prio Eenheid | ATBR team 3 Politie Regionaal GelderlandMidden
zondag 16 december 2018

VRIJDAG 01|12

Schaffelaarbos B.V. koopt bedrijventerrein Harselaar Centraal

Nieuw bestemmingsplan wordt voorgelegd aan de gemeenteraad

BARNEVELD - De gemeente Barneveld en de firma Schaffelaarbos B.V. – gevestigd aan de Industrieweg – hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van het gebied Harselaar Centraal (voorheen Columbiz Park geheten). Schaffelaarbos zal een deel van het bedrijventerrein voor de uitbreiding van haar bedrijf gaan gebruiken; de overige ruimte wordt als bedrijventerrein ontwikkeld. 

 

Voordat de bouwactiviteiten op het bedrijventerrein Harselaar Centraal kunnen starten, is het nodig het bestemmingsplan te herzien. De gemeenteraad van Barneveld neemt hier naar verwachting op woensdag 13 december 2017 een besluit over. 

 

Verheugd 

De gemeente Barneveld is verheugd dat de ontwikkeling van het bedrijventerrein, met de aankoop door het bedrijf, van start gaat. β€œDat is goed voor de uitstraling van het gebied dat lange tijd niet kon worden ontwikkeld. ”, aldus wethouder Gerard van den Hengel.