Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:13:26 N800 - Wesselseweg Coop Kootwijkerbroek 3774RM 15383 Prio Hoog Eenheid | OvDG Ambulance Ede GelderlandMidden
vrijdag 22 februari 2019

MAANDAG 29|01

Toneelgroep Podium speelt "Gestrand"

Een verrassend toneelstuk over vriendschap, een mysterieuze koffer, illegale praktijken en opbloeiende liefde

BARNEVELD - Op 2 en 3 februari biedt Toneelgroep Podium Barneveld u een heerlijke avond uit met de komische thriller “Gestrand”. Een verrassend toneelstuk over vriendschap, een mysterieuze koffer, illegale praktijken en opbloeiende liefde.

 

Korte inhoud: De vier vriendinnen Loes, Els, Trees en Marjan hebben kaartjes weten te bemachtigen voor de Chippendales, die in Eindhoven optreden. Ze besluiten er meteen maar een gezellig weekend van te maken. Ze toeren, beladen met koffie en kadetjes, door de Brabantse bossen, totdat ze ergens op een modderig bospad vast komen te zitten met hun auto. Ze kloppen bij een afgelegen boerderijtje aan, dat er verlaten bij lijkt te liggen. Als plotseling de varkensboer (Gerbrand) verschijnt en de vier dames het inmiddels donker geworden bos instuurt, smeken ze hem te mogen blijven overnachten. De situatie wordt steeds nijpender voor de dames als ze ’s nachts een onverwachte ontdekking doen. Als vervolgens ook de stroper Raoul en een bijzondere dokter Zandstra verschijnen ziet de toekomst er voor de dames niet goed uit. Want er spelen zich duistere zaken af op het Brabantse platteland… De gehele productie wordt traditiegetrouw in eigen beheer uitgevoerd. De regie is in handen van Thea van de Scheur. Kristel de Fijter (Els) debuteert dit jaar bij Toneelgroep Podium. De overige spelers zijn Wilma Berg (Trees), Jantine Mulder (Loes), Yfke Jensma (Marjan), Jan van de Kraats (dr. Zandstra), Anne Zoethout (Gerbrand) en Niek Jongsma (Raoul).

 

Toneelgroep Podium Barneveld speelt “Gestrand” op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 in de Veluwehal te Barneveld, aanvang 20:00 uur. Kaarten a € 10,- kunnen vooraf online via www.toneelgroep-podium.nl of telefonisch via 0342-435714 gereserveerd worden. Ook aan de kassa zijn kaarten te verkrijgen.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie