Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:53:03 Incident N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
zondag 20 januari 2019

VRIJDAG 02|02

Subsidie mogelijk voor verbeteren aansluiting studie op werk

Jongeren krijgen scholing die meer op de praktijk aansluit en vergroten hiermee hun kansen op werk

REGIO - Onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven kunnen tot 1 april 2018 een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt. Deze gemeentelijke subsidieregeling is bedoeld voor samenwerkingsprojecten die de overgang van school naar werk in de regio bevorderen. Er is € 250.000 beschikbaar voor 2018. Werkgevers, onderwijsinstellingen en de gemeente werken hierbij samen.

 

Via het Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt willen de betrokken partners een betere aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt in de regio. Jongeren krijgen scholing die meer op de praktijk aansluit en vergroten hiermee hun kansen op werk. Bedrijven komen gemakkelijker aan geschikt personeel, wat de groeikansen versterkt en onze regio economische kansen biedt.

De subsidieregeling is bedoeld voor bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio Amersfoort. De regio Amersfoort bestaat uit de gemeenten Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

 

Meer informatie over de subsidieregeling en een aanvraagformulier vindt u HIER.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie