Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:13:26 N800 - Wesselseweg Coop Kootwijkerbroek 3774RM 15383 Prio Hoog Eenheid | OvDG Ambulance Ede GelderlandMidden
vrijdag 22 februari 2019

VRIJDAG 02|02

Rondgang langs hondenvoorzieningen Barneveld Centrum

We bekijken dan samen bijvoorbeeld of er voldoende blauwe afvalbakken zijn en of de verbodspaaltjes op de juiste plaats staan

BARNEVELD - Woont u in het gebied van wijkplatform Barneveld Centrum? Heeft u goede idee├źn voor het hondenbeleid in uw wijk? Hondenbezitters, maar uiteraard ook andere belangstellenden, zijn van harte welkom om mee te lopen met de hondenschouw op maandag 19 februari.


De gemeente Barneveld heeft een hondenbeleid voor de gebieden binnen de bebouwde kom. In dit beleid staan afspraken over het aanlijnen van de hond en het opruimen van hondenpoep. Daarnaast is er informatie opgenomen over het gebruik en beheer van de Hondenuitrenplaatsen (HUP's) .


Het hondenbeleid bestaat al meer dan 5 jaar. Om te beoordelen of de hondenvoorzieningen nog steeds voldoen, organiseert de gemeente regelmatig een schouw in verschillende wijken. Dit is een rondgang door de wijk. We bekijken dan samen bijvoorbeeld of er voldoende blauwe afvalbakken zijn en of de verbodspaaltjes op de juiste plaats staan.

 

- Maandag 19 februari 2018 om vanaf 16.30 uur
- Start vanaf de parkeerterrein De Vetkamp

 

Bent u niet in de gelegenheid om mee te lopen, maar wilt u wel reageren of heeft u vragen? Neem dan contact op via e-mail: honden@barneveld.nl. U kunt ook telefonisch contact met de gemeente opnemen via 14 0342.