Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:14:13 Beekstraat Barneveld 3771CN 100313 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 13 december 2018

DINSDAG 10|04

Muzikale, interactieve ochtend speciaal voor Koningsdag voor kids

Er zal worden voorgelezen uit het mooie prentenboek ‘De Kikkerprins’ van Ulft Stark, terwijl ondertussen bijzondere en leuke instrumenten voor vrolijke geluidjes zorgen

BARNEVELD - De Bibliotheek Barneveld organiseert een muzikale, interactieve ochtend speciaal voor Koningsdag voor kids van 0 tot 4 jaar. 

 

Op woensdag 25 april mogen alle kinderen verkleed als heuse prinsen en prinsessen naar de Bibliotheek Barneveld komen. Er zal worden voorgelezen uit het mooie prentenboek ‘De Kikkerprins’ van Ulft Stark, terwijl ondertussen bijzondere en leuke instrumenten voor vrolijke geluidjes zorgen. Muziek heeft verschillende eigenschappen, waaronder het aanzetten tot beweging. Dit sluit juist goed aan op kinderen. “Het wordt een hele interactieve en gezellige ochtend, die we samen met Muziekpraktijk Scala organiseren. We gaan bewegen en naar muziek én een mooi verhaal luisteren. Eén ding is zeker; stilzitten is er echt niet bij op deze vrolijke ochtend”, legt Wicky Geerdes namens de Bibliotheek Barneveld uit. 

 

BoekStart-activiteitenprogramma

Deze interactieve workshop is onderdeel van het op maat samengestelde BoekStart-activiteitenprogramma en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers. 

 

Praktische informatie 

Iedereen is welkom en de entree is gratis. Datum: woensdag 25 april van 11.00 – 12.00 uur. 

Foto's
1/1
Locatie