Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:14:13 Beekstraat Barneveld 3771CN 100313 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 13 december 2018

DONDERDAG 12|04

Drukbezochte bazaar Nieuw Avondrust brengt € 4.776 op

Het opgehaalde geld is bestemd voor de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen

VOORTHUIZEN - Woonzorgcentrum Nieuw Avondrust uit Voorthuizen kan terugkijken op een zonnige en geslaagde bazaar en rommelmarkt. De totale opbrengst is € 4.776.

 

Ook dit jaar komt de opbrengst geheel ten goede aan de bewoners van Nieuw Avondrust. Het opgehaalde geld is bestemd voor de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen.

 

Vooral in de ochtend was het gezellig druk en waren veel mensen op de been. Ruim vóór de opening dienden zich al de eerste kopers aan. Speelgoed, boeken, kaarten, kleding, servies, handwerkspulletjes, trommels, tassen, schoenen, curiosa en planten; er was heel veel te koop tegen kleine prijsjes. Overigens gaan niet verkochte spullen door naar verschillende goede doelen. De potten zelfgemaakte jam en advocaat vielen in de smaak. Net zoals de verse oliebollen en paling.

 

De bazaar is niet alleen een plek om spullen op de kop te tikken. Het is met name een sociale gebeurtenis waar onderlinge ontmoeting centraal staat. In de ontmoetingsruimte konden bewoners en bezoekers onder het genot van een kop koffie met wat lekkers gezellig deelnemen aan een grote verloting, een enveloppenspel en het Rad van avontuur. Hierbij waren mooie prijzen te winnen.

"Wij zijn opnieuw heel tevreden over deze bazaar, die we al jaren organiseren. Wij willen vooral alle vrijwilligers, medewerkers en ondernemers bedanken omdat zij deze leuke dag weer mogelijk hebben gemaakt", aldus Lia Dokter namens zorggroep ENA.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie