Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:14:13 Beekstraat Barneveld 3771CN 100313 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 13 december 2018

ZATERDAG 14|04

IVN 'Oranje' fietstocht met ontbijt

Prachtig teer groen van de beuken, ontluikende eikenbomen, berken, lijsterbes, en varens die zich ontrollen en natuurlijk het gefluit van de vogels die al uren wakker zijn

BARNEVELD / VOORTHUIZEN - Vroege vogels kunnen ook dit jaar weer genieten van een ontbijt in de natuur op Koningsdag 27 april. Die ochtend houdt natuurvereniging IVN Barneveld een 'Oranje' fietstocht met ontbijt.


Lengte: ca. 30 km. Onderweg korte natuurstops. Halverwege ontbijt, op een locatie waar we binnen kunnen zitten, mocht het regenen.


De natuur is 's morgens vroeg op zijn mooist. Prachtig teer groen van de beuken, ontluikende eikenbomen, berken, lijsterbes, en varens die zich ontrollen en natuurlijk het gefluit van de vogels die al uren wakker zijn. Dus eerst actief op de pedalen en onderweg schuift u in het bos aan voor het natuurontbijt. Vrijwilligers van IVN Barneveld verrassen u op koninklijke wijze.


Start: 7.00 uur, locatie Bethabara, Van den Berglaan 79, Voorthuizen. Rond ca. 10 uur zijn we daar weer terug. We fietsen als groep.


Opgave vooraf noodzakelijk i.v.m. het ontbijt: Jan Ritzer, jhm.ritzer@gmail.com

Kosten: kinderen, IVN-leden en donateurs € 3,50 en € 4,50 voor niet-IVN-leden.

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie