Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:53:03 Incident N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
zondag 20 januari 2019

DONDERDAG 10|05

Orgelconcert Herman van Vliet in Sionskerk Terschuur

Het programma bevat werken van A. Vivaldi, A. Guilmant, F. Mendelssohn Bartholdy, J. Grison, J.B. Litzau, J.G. Bastiaans, F.Asma en van de concertgever zelf

TERSCHUUR - Op zaterdagavond 12 mei is Herman van Vliet te beluisteren tijdens een orgelconcert in de Sionskerk in Terschuur. Tijdens het orgelconcert zal van diverse componisten muziek te beluisteren zijn.

 

Het programma bevat werken van A. Vivaldi, A. Guilmant, F. Mendelssohn Bartholdy, J. Grison, J.B. Litzau, J.G. Bastiaans, F.Asma en van de concertgever zelf. Het concert wordt afgesloten met een compositie met aansluitend samenzang. Een zorgvuldig samengesteld programma met schitterende composities!

 

Na afloop van het concert is er zoals gebruikelijk gratis koffie, thee en fris met een koekje en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met de concertgever. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

 

Voor meer informatie: en www.hhgzwartebroek-terschuur.nl

Weet u/je welkom; hopelijk tot ziens! Het concertcomité

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie