Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:49:45 Valkhof Barneveld 3772EK 5278 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

zaterdag 19 januari 2019

VRIJDAG 25|05

Popkoor Luidkeels op Raadhuisplein tijdens Korendag

Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel publiek, maar ook vanaf het terras, met een lekker drankje in de hand, kunt u ons prima horen

BARNEVELD - Na onze optredens tijdens 'Voorthuizen Straalt' in april, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen. Op zaterdag 2 juni tijdens de korendag op het Raadhuisplein zingen wij tussen 15.45 en 17.00 uur tweemaal voor u.


 

Een korendag in Barneveld: wat ons betreft een ontzettend leuk initiatief. Zo kan het publiek naar verschillende stijlen luisteren. Wij laten een vrolijk en swingend repertoire horen, maar er is ook plaats gemaakt voor enkele ballads. En naast enkele nieuwe nummers ook een paar gouwe ouwe.


Onze dirigent is Rutger de Groot, en we worden begeleid door onze enthousiaste bandleden: Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Joël Beaucaire (gitarist) en Yankı Biçakçi (percussionist/drummer).


Wij vinden het leuk om voor een groot publiek te zingen. Het Raadhuisplein leent zich daar uitstekend voor. Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel publiek, maar ook vanaf het terras, met een lekker drankje in de hand, kunt u ons prima horen. Wij nodigen u van harte uit naar ons te komen luisteren en kijken.


Voor verdere informatie over Popkoor Luidkeels verwijzen wij u naar de website: www.popkoorluidkeels.nl en naar onze facebook-pagina.

Locatie