Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:49:45 Valkhof Barneveld 3772EK 5278 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

zaterdag 19 januari 2019

MAANDAG 11|06

Wat zijn jouw financiële dromen?

Neem zelf de verantwoordelijkheid over je financiële toekomst en creëer een eigen financieel plan!

In mijn vorige artikel in Barneveld Magazine heb ik uitgelegd wanneer je AOW-uitkering in gaat en wanneer je met pensioen kunt. Als je dit inzichtelijk hebt en weet wat je inkomen is op de verschillende momenten, is de eerste belangrijke stap gezet. Dit noem ik de Financiële Foto. Vanuit deze Financiële Foto kun je je wensen en doelen bepalen. Wil je bijvoorbeeld eerder met pensioen of vanaf een bepaalde leeftijd één of twee dagen minder werken? Wil je een wereldreis maken of je kinderen laten studeren? Als je weet wat dit financieel voor je betekent, kun je vaststellen wat ervoor nodig is om je doelen te halen.

 

Een verhelderend boek over dit onderwerp is “Nooit meer slapend arm” van Dirk Brounen en Kees Koudijk. Ik heb geen aandelen in dit boek, maar kan het iedereen van harte aanbevelen! Met een overheid die steeds minder voor je regelt en versobering van pensioen bij werkgevers, moet je wel zelf verantwoordelijkheid nemen over je financiële toekomst. En als je hiermee aan de slag gaat, zul je merken dat het nog leuk kan zijn ook!

 

Compleet en persoonlijk financieel inzicht
In welke levensfase en persoonlijke situatie je ook zit: pensioen, verzekeringen, spaargeld en een hypotheek vormen samen je totale financiële plaatje. Met duidelijke persoonlijke financiële planning krijg je je eigen situatie inzichtelijk. Voor nù als je al richting pensioenleeftijd gaat, maar zeker ook voor later, als dat nog wat verder weg is. Hoe eerder je begint met het maken en uitvoeren van een plan, hoe beter haalbaar je doelen zijn. Uiteraard moet je tussentijds regelmatig checken hoe je ervoor staat. Moeten je doelen of je aanpak bijgesteld worden? Kijk daarbij niet alleen naar pensioen bij ouderdom, maar ook naar risico’s zoals overlijden of arbeidsongeschikt worden.

 

Een onafhankelijk financieel adviseur kan je goed helpen om financieel slimmer en beter zelfredzaam te worden. Bianca Wateler van Pensioen Blik helpt je daar graag bij! Het begint met overzicht en inzicht. Altijd op maat. Daarna volgt het uitzicht met de nodige acties. Zo houd je zelf de regie!

Meer inzicht en financieel bewustzijn en een heldere blik op pensioen. Op een onafhankelijke wijze. Dat is Pensioen Blik! Ik help je graag met een actieplan voor een financieel fitte toekomst! Wil je weten hoe? Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak, mail Bianca Wateler (bianca@pensioenblik.nl) of bel op telefoonnummer 06 – 3815 4482.

 

Pensioen Blik
Kapweg 23, Kootwijkerbroek
Tel. 06 - 3815 4482
bianca@pensioenblik.nl
www.pensioenblik.nl

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie