Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:51:54 P Gm-inci-01 Incident (meting) (gaslucht) Mazenhofstraat Garderen 071341 071339 Prio Eenheid | ATBR team 3 Politie Regionaal GelderlandMidden
zondag 16 december 2018

MAANDAG 18|06

Orthodontie Barneveld is jarig en trakteert!

Orthodontie Barneveld bestaat tien jaar en viert dat met tal van leuke acties

BARNEVELD - Orthodontie Barneveld houdt een scherp oog op innovatie en voert de laatste ontwikkelingen consequent door in de praktijk. De nieuwste aanwinst is de digitale kleurenmondscanner, waarmee happen zo goed als verleden tijd is. Dit jaar bestaat Orthodontie Barneveld tien jaar. Hoog tijd om praktijkhouder en orthodontist Lex Noverraz aan de tand te voelen.

 

“We volgen de actualiteiten op de voet en gaan mee met iedere nieuwe ontwikkeling in het vak”, vertelt Noverraz. Sinds 2008 is Orthodontie Barneveld als eerste orthodontistenpraktijk in Barneveld gevestigd aan het Torenplein. Het team van drie orthodontisten en elf assistenten wil alles bieden wat in de orthodontie mogelijk is. Een van de innovaties in de orthodontie die Orthodontie Barneveld in de praktijk brengt is het nieuwste model mondscanner. “Hiermee halen we kwaliteit en comfort in huis.”

 

Happen verleden tijd

"Met de nieuwe digitale scanner maken we snel en comfortabel een exacte 3D kleurenscan van het gebit van de patiënt. Deze scan is enorm nauwkeurig, zodat ik als orthodontist alles goed kan vergelijken voor, tijdens en na de behandeling," legt Noverraz uit, "maar ook als een patiënt al tien jaar uit behandeling is. Stel dat hij het gevoel heeft dat een tand is verschoven of hij denkt dat zijn tandvlees is terug getrokken, dan pak ik de scan erbij als referentiepunt. Dat is heel waardevol én praktisch."

 

De innovatieve scanner maakt dat het happen tot het verleden behoort. "Een belangrijk pluspunt. Er zijn veel mensen die ronduit een hekel hebben aan het maken van afdrukken. Zeker volwassenen vinden zo'n volle mond afdrukpasta heel naar en gaan ervan kokhalzen. De scanner maakt het niet alleen voor de patiënt comfortabeler, maar biedt ook een veel hogere kwaliteit dan met het happen", geeft Noverraz aan. "Als iemand hapt, krijg je altijd kleine vervormingen. De scanner biedt ons een 3D-model in kleur met een veel hogere precisie. Daardoor kunnen we de beugels ook weer nauwkeuriger maken. Je ervaart de voordelen van een exacte gebitsscan in het bijzonder bij behandelingen zoals Invisalign, waarbij we met doorzichtige hoesjes werken om de tanden recht te zetten. Ook bij beugelbehandelingen waarbij we brackets aan de tongzijde van de tanden bevestigen, is de scanner ideaal. Deze slotjes zijn zeer geavanceerd en worden digitaal voor iedere tand of kies op maat gemaakt. Daarvoor hebben we een heel precies digitaal model nodig."

 

Comfort

"Een orthodontiebehandeling moet zo goed mogelijk zijn en zo min mogelijk belastend voor degene die de behandeling moet ondergaan", vindt Noverraz. "Dat is ons streven. We proberen alles zo comfortabel mogelijk te maken voor de patiënt. Er zijn in veel gevallen allerlei mogelijkheden om te behandelen. Het is niet per definitie zo dat één oplossing voor iedereen het beste werkt. Zo kun je een overbeet corrigeren met een losse blokbeugel of met een vaste scharnierbeugel. Een blokbeugel belemmert het praten en dat is voor een puber op de middelbare school geen fijne oplossing. Door hierover mee te denken met de patiënt, kun je het zo prettig mogelijk voor hem maken."

 

Dit jaar viert de praktijk haar tienjarig jubileum met tal van leuke acties en het komend jaar staat er een verbouwing op het programma. Orthodontie Barneveld staat bepaald niet stil. "We hebben flinke plannen. We krijgen meer ruimte en gaan de setting van onze praktijk moderniseren. Het is zo belangrijk dat je jezelf blijft pushen en ontwikkelen en in beweging blijft. Dat houdt je scherp."

 

Orthodontie Barneveld

Langstraat 14, Barneveld

Tel. 0342 – 408 406

www.orthobarneveld.nl

 

Tienjarig jubileum

Orthodontie Barneveld bestaat tien jaar en viert dat met tal van leuke acties. Elke maand post de praktijk op Facebook een leuke winactie voor bestaande patiënten en geïnteresseerden. De ene maand kun je een nachtbitje winnen en de andere keer win je bijvoorbeeld witte in plaats van metalen slotjes. Volg de Facebookpagina (ook te bereiken via www.orthobarneveld.nl) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Doe mee en win!

Orthodontie Barneveld is jarig en trakteert! Speciaal onder de lezers van het Barneveld Magazine verloot Orthodontie Barneveld maar liefst tien elektrische tandenborstels. Stuur voor 1 augustus een mail naar info@orthobarneveld.nl onder vermelding van 'Winactie Barneveld Magazine' en vertel ons waarom jij deze prijs zou moeten winnen.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie