Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:14:13 Beekstraat Barneveld 3771CN 100313 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 13 december 2018

DONDERDAG 21|06

Kent u Neboplus al?

Advertorial

Neboplus is een gastvrij en sfeervol woonzorgcentrum aan de Johan de Wittlaan 12 in Barneveld met open deuren naar de samenleving. Bij Neboplus vindt u allerlei vormen van wonen en zorg onder één dak.

 

Ook als wijkbewoner bent u er welkom, voor een activiteit, een vers bereide maaltijd in ons restaurant of een gesprek bij de koffie.

 

Zorg op maat

Voor veel mensen is de verhuizing naar een woning in een woonzorgcentrum best een stap. Bij Neboplus krijgt u de ruimte om te leven zoals u dat gewend bent. We zoeken naar de zorg en ondersteuning die bij u past. Vanuit de overtuiging dat elk mens uniek en waardevol is – in welke levensfase u zich ook bevindt. We doen dat door samen met u te kijken wat in het dagelijks leven nodig is en de zorg, begeleiding en service daarop te laten aansluiten.

 

Wilt u bij Neboplus komen wonen?

Dat kan op twee manieren:

  • Als u veel verzorging of verpleging nodig heeft, kunt u een Wlz-indicatie voor 'zorg met verblijf' aanvragen bij het CIZ. Daarmee kunt u bij Neboplus komen wonen, in een zorgwoning, een aanleunwoning of in het Kleinschalig Wonen. Deze vorm van wonen en zorg wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Daarnaast betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK.
  • Redt u zich nog goed met thuiszorg, maar wilt u graag wonen met hulp om de hoek? Dan kunt u een aanleunwoning bij Neboplus huren. De woonkosten zijn dan voor eigen rekening. U ontvangt thuiszorg van Neboplus, vergoed door uw zorgverzekering. Als u gebruikmaakt van de WMO betaalt u daarnaast een eigen bijdrage aan het CAK.

 

Wachtlijst

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor een woning bij Neboplus komt u op de wachtlijst. Het is dan ook verstandig om u meteen in te schrijven als u een indicatie heeft. We onderhouden van beide kanten contact om te kijken hoe uw situatie is. We kijken zo nodig of we u kunnen begeleiden bij het thuis wonen totdat er een woning beschikbaar is bij Neboplus.

 

Meer weten?

Kijk eens op onze website www.neboplus.nl of kom eens binnen kijken. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken met onze ouderenadviseurs Betty Groot Boerle of Gerda Huzen, telefoonnummer (0342) 411811. Zij luisteren naar uw verhaal en kunnen aangeven welke hulp u kunt krijgen.

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie