Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:53:03 Incident N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
zondag 20 januari 2019

DINSDAG 31|07

Gratis loopbaanadvies in de bieb

Fenny Bruins van Almitra Coaching uit Barneveld neemt deze Walk & Talk voor haar rekening

BARNEVELD - Als je je loopbaan wilt leren beïnvloeden, kom je op woensdag 8 augustus om 9.30 uur naar de Bibliotheek Barneveld. Fenny Bruins van Almitra Coaching uit Barneveld neemt deze Walk & Talk - Dé koffiepauze voor werkzoekenden- voor haar rekening met het thema ‘Koester je verlangens en organiseer je verwachtingen´. 

 

Hoe maak je verlangens waar?
We hebben vaak een beeld dat bij andere mensen hun loopbaan zich vanzelfsprekend en in een rechte lijn ontwikkelt. Maar is dat werkelijk zo? De realiteit is vaak dat dit van toevallige omstandigheden afhangt. Wel is het zo dat deze mensen een (vaag) idee hebben wat ze graag willen doen. En dat ze kansen in die richting herkennen en deze weten te benutten. Deze ochtend legt loopbaancoach Fenny Bruins je uit hoe jij dat ook kunt leren. “Wat zijn je werkelijke verlangens op het gebied van werk en hoe kun jij dat in stapjes realiseren voor jezelf?” Je krijgt een duidelijk stappenplan waar je zelf mee aan de slag kunt.

 

Maandelijkse inspiratie voor je carrière
De Bibliotheek zorgt iedere maand tijdens de gratis Walk & Talk bijeenkomst voor inspirerende sprekers die je informerend of juist heel praktisch handvatten geven voor het zoeken van een (andere) baan. Daarnaast is het voor de werkzoekenden een moment om - op een laagdrempelige manier – ervaringen te kunnen uitwisselen in een inspirerende omgeving. 

 

Praktische informatie
Iedereen is welkom 8 augustus, of een andere 2e woensdag van de maand, van 9.30 – 11.30 uur aan de Nieuwstraat 29. De entree is gratis. Eerstvolgende datum Walk & Talk: woensdag 12 september 2018.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie