Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:51:54 P Gm-inci-01 Incident (meting) (gaslucht) Mazenhofstraat Garderen 071341 071339 Prio Eenheid | ATBR team 3 Politie Regionaal GelderlandMidden
zondag 16 december 2018

DONDERDAG 11|10

Workshop moodboard maken met De Jonge Woont

De workshop vindt plaats in de Bibliotheek Barneveld

BARNEVELD - Het is oktober woonmaand! Daarom geeft Monique de Jonge van De Jonge Woont, in samenwerking met de Bibliotheek Barneveld, een Workshop Moodboard maken. Neem je zus, moeder, collega of buurvrouw donderdag 18 oktober van 19.30 tot 22.00 uur mee naar de bieb. Het wordt een avond vol wooninspiratie en gezelligheid.

 

De nieuwe woontrends
Monique: "Ik vertel je over de nieuwe trends van dit najaar qua stoffen, kleuren en accessoires. En we gaan samen een mooi moodboard maken zodat je er achter kunt komen wat echt bij jou en je huis past. Er zijn volop tijdschriften en leder- en stofstalen om een moodboard mee samen te stellen. Neem vooral ook foto’s mee van de ruimte die je wilt veranderen. Zo krijg ik een goed beeld van de mogelijkheden qua inrichting en kleuren.” Onder het genot van hapjes en drankjes kun je deze avond vol inspiratie aan de slag met de nieuwe woontrends.

 

Aanmelden en kosten
De workshop vindt plaats in de Bibliotheek Barneveld. Deelname kost € 15 p.p. en daarvoor wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd. We vragen je wel te reserveren. Dit kan vóór dinsdag 16 oktober aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld, bij De Jonge Woont of via educatie@bibliotheekbarneveld.nl. De workshop gaat door bij aanmelding van minimaal 10 deelnemers.

Foto's
1/1