Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:02:25 Incident N310 Re - Wolweg Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
donderdag 27 juni 2019

ZONDAG 06|01

Dagbestedingsgroep Industrie vertrekt naar het industrieterrein

De cliënten van de dagbestedingsgroep Industrie vertrekken van het Geldersch Erf naar een locatie die bedrijvigheid ademt: het industrieterrein.

BARNEVELD - "We gaan de groep splitsen en een kwaliteitsslag maken", vertelt teamleider Herlette de Kruijff enthousiast over de plannen. "Het arbeidsmatige werk verplaatsen we naar het bedrijventerrein, waar deze harde werkers helemaal in hun element zijn."

 

De cliënten verrichten lichtere vormen van industrie. "Zo halen ze Doppers uit elkaar om ze klaar te maken voor bedrukking, waarna ze de drinkflessen weer in elkaar zetten en inpakken als relatiegeschenk. Of ze pakken krammen in voor een tentenbouwer. Naast het werk voor leveranciers maken ze zelf aanmaakhoutjes, die in de regio worden verkocht in winkels."

 

"In de praktijk merken we dat Industrie te verdelen is in twee groepen. De ene cliënt vindt het heerlijk om met industrieel werk aan de slag te zijn en resultaat te boeken. De ander vindt het werk leuk, maar liever op een rustiger tempo en gecombineerd met meer belevingsgerichte activiteiten, zoals muziek, bakken en sport. Dit kunnen we prima in het Industrie-programma integreren." Op het Geldersch Erf blijven twee groepen werken. "Een groep richt zich op buitenwerk en de ander wisselt industriewerk af met belevingsgerichte activiteiten.

 

De groep Industrie verhuist naar het industrieterrein. Logistiek gezien is deze plek handiger en bovendien voelen deze cliënten zich hier meer thuis. Denk aan de bedrijvigheid: dat is al een beleving op zich." Geïnteresseerden voor de groep Industrie kunnen zich melden op rozelaar.nl. Hebben leveranciers een klus voor ons, dan horen we dat graag!

 

Stichting De Rozelaar

Rozenstraat 9, Barneveld

Tel. 0342 – 413 334

www.rozelaar.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie