Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:02:25 Incident N310 Re - Wolweg Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
donderdag 27 juni 2019

MAANDAG 07|01

Ik wil in de toekomst graag in Neboplus wonen. Kan ik me op dit moment al inschrijven?

De wens voor het wonen in een zorgcentrum is voor iedereen verschillend. Als Neboplus krijgen wij regelmatig de vraag: “Kan ik me alvast inschrijven voor een plek in Neboplus want dan is het voor de toekomst alvast geregeld!”

U heeft daarvoor een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) U kunt een aanvraag indienen op het moment dat u een blijvende zorgbehoefte heeft. Dit houdt in dat u de hele dag zorg in de nabijheid of permanent toezicht nodig heeft.

 

Deze indicatie kunt u zelf aanvragen op de website van het CIZ www.ciz.nl. Ook kunt u de aanvraag bespreken met uw wijkverpleegkundige en/ of huisarts. Op de indicatie- aanvraag kunt u Neboplus als voorkeursaanbieder aangeven.

 

Wanneer u de indicatie aanvraag heeft ingediend, neemt het CIZ met u contact op. In veel gevallen komen zij bij u thuis op bezoek om uw situatie/zorgvraag te onderzoeken. De periode van indicatie-aanvraag tot het besluit duurt gemiddeld 6 weken.

 

Wanneer de indicatie-aanvraag is afgerond door het CIZ en deze bij Neboplus binnen komt, nemen wij contact met u op om de verdere gang van zaken te bespreken en waar nodig komen wij op huisbezoek.

 

Gerda Huzen en Betty Groot Boerle (ouderenadviseurs)

 

 

Neboplus Barneveld

Johan de Wittlaan 12, Barneveld

Tel. 0342 - 411 811

www.neboplus.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie