Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:40:50 Vakantiepark Ackersate Harremaatweg 3781NJ Voorthuizen 81287 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-112

Ambulance 07-112

donderdag 14 november 2019

DINSDAG 29|01

Nieuw lid gezocht Raad van Toezicht voor de Bibliotheek Barneveld

De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden die elk vanuit hun eigen deskundigheid en expertise goed toezicht kunnen houden op het beleid van de Bibliotheek Barneveld

BARNEVELD - Theo van Lagen, ruim vijf jaar voorzitter van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Barneveld, heeft in december jongstleden zijn werkzaamheden als voorzitter overgedragen aan Nanny Bergers. Voor Bergers' functie als lid van de Raad van Toezicht wordt nu een vervanger gezocht met de expertise Human Resource Management.

 

Nieuw lid gezocht
De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden die elk vanuit hun eigen deskundigheid en expertise goed toezicht kunnen houden op het beleid van de Bibliotheek Barneveld. De komende jaren staat het verder ontwikkelen naar een brede maatschappelijke bibliotheek centraal. 
Oud-voorzitter Theo van Lagen had een achtergrond op het gebied van Human Resources. Het personele/menselijke aspect van de Bibliotheek was om die reden bij hem in goede handen. Na zijn vertrek dient dit vakgebied dan ook weer goed te worden ingevuld door een nieuw lid van de Raad met een soortgelijke expertise.


 

Geïnteresseerden kunnen op de website van de Bibliotheek Barneveld (www.bibliotheekbarneveld.nl) meer informatie over de vacature vinden. Reageren op de vacature of contact opnemen met voorzitter Nanny Bergers kan tot maandag 4 februari aanstaande.