Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:40:50 Vakantiepark Ackersate Harremaatweg 3781NJ Voorthuizen 81287 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-112

Ambulance 07-112

donderdag 14 november 2019

DONDERDAG 31|01

Inloopbijeenkomst N303 Rondweg Voorthuizen

Bij VV De Kieviten op 6 februari

VOORTHUIZEN - Volgens de plannen wordt dit jaar de rondweg N303 in Voorthuizen aangelegd. Op woensdag 6 februari is hierover een inloopbijeenkomst in Voorthuizen. De Provincie Gelderland organiseert de bijeenkomst samen met gemeente Barneveld en aannemer ReefInfra/Strukton. De inloopbijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur en wordt gehouden bij VV De Kieviten, Oude Zeumerseweg 3 in Voorthuizen. Er zijn specialisten aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

 

Wat is er te zien?

Er zijn kaarten te zien, er is informatie over de werkzaamheden en de planning voor dit jaar. Ook is er een video over de werkzaamheden. Alle vragen worden beantwoord door deskundige teams van de provincie, de gemeente en de aannemer. Meer informatie is te vinden op de website van de provincie Gelderland.

 

Werkzaamheden

Aannemer Strukton Civiel start binnenkort met de werkzaamheden aan de rondweg. De eerste werkzaamheden bestaan vooral uit diverse opruim- en graafwerkzaamheden op het terrein.

 

Rondweg Voorthuizen

De rondweg rondom Voorthuizen zorgt ervoor dat in de toekomst het centrum van Voorthuizen minder wordt belast met doorgaand (vracht)verkeer. Dat betekent dat er ook minder overlast is voor omwonenden. Hierdoor wordt het rustiger en er iedereen kan gemakkelijker oversteken. De geluidsoverlast neemt af. Het doorgaande verkeer rijdt gemakkelijker door, het scheelt tijd, automobilisten kunnen makkelijker van noord naar zuid en van west naar oost, zonder door het centrum van Voorthuizen te moeten. Naar verwachting is de nieuwe weg eind 2019 open voor verkeer.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie