Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:01:28 P Bgm-01 Ass. Ambu (inzet First Res.) Bungalowpark Kamphorsterheem Lange Zuiderweg... Prio Eenheid | CPA GelderlandMidden (GHOR Co?rdinator First...
donderdag 18 juli 2019

VRIJDAG 08|02

Hoe gaan we de bruggen in Voorthuizen noemen?

Over 'De Voortse Ring' en de 'Heuvelrandweg' worden straks twee bruggen aangelegd

VOORTHUIZEN - De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Voorthuizen hebben – alweer even geleden – inwoners gevraagd mee te denken over de naamgeving van de westelijke en noordelijke rondweg die rond het dorp Voorthuizen worden aangelegd. Dat is gelukt: de westelijke rondweg gaat 'De Voortse Ring' heten en de noordelijke rondweg 'Heuvelrandweg'. We vragen inwoners opnieuw om mee te denken over passende namen; dit keer niet voor een weg, maar voor twee bruggen over 'De Voortse Ring' en de 'Heuvelrandweg'.


Over 'De Voortse Ring' en de 'Heuvelrandweg' worden straks twee bruggen aangelegd: een brug voor auto's, fietsers en voetgangers ter hoogte van de Overhorsterweg (de Overhorsterweg wordt door middel van een viaduct over 'De Voortse Ring' geleid) en een brug voor voetgangers over de 'Heuvelrandweg' (om Blankensgoed met het Wilbrinkbos te verbinden).

 

Wat wordt de naam?
De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Voorthuizen roepen inwoners van Voorthuizen op om mee te denken over passende namen voor de beide bruggen.
U kunt uw suggestie(s) tot 22 februari 2019 doorgeven op verschillende manieren:


Via Plaatselijke Belang Voorthuizen:
Mail: info@plaatselijkbelang.nl
Post: Boshuisweg 7, 3881 SW Putten


Via Gemeente Barneveld:
Mail: communicatie@barneveld.nl
Post: Gemeente Barneveld, Postbus 63, 3770 AB Barneveld

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie