Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:02:25 Incident N310 Re - Wolweg Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
donderdag 27 juni 2019

DONDERDAG 04|04

Examentraining bij HIP

Het lijkt nog ver weg, zeker als je nog schoolexamens voor de boeg hebt. Maar het eindexamen komt al snel dichterbij. Hoe zorg je ervoor dat je daar goed op voorbereid bent?

Het klinkt zo simpel: goed leren, vroeg naar bed, gezond eten en je kunt vol vertrouwen het eindexamen in. Helaas zien we in de praktijk dat het niet meevalt om je thuis goed voor te bereiden en daar kan HIP bij ondersteunen. Als jij zelf zorgt dat je voldoende slaapt en gezond eet, dan helpen wij jou met het leren. We zorgen dat je efficiënt en gestructureerd leert, we oefenen op HIP met examens en we zetten samen de laatste puntjes op de i.

 

De eindexamentraining bij HIP is intensief en op maat. Er wordt onder deskundige begeleiding geoefend met het maken van examens. De examens worden samen met jou nagekeken en individueel besproken. Je krijgt een cijfer voor het examen en je weet direct hoe je ervoor staat. HIP geeft vervolgens advies over de leerstof die je nog niet beheerst en op Voor het verlichten van pijn bij onder andere een hernia, bieden wij sinds kort een nieuwe therapie aan: decompressie therapie. Decompressie geeft een verlichting van druk. Bij teveel druk op de wervelkolom krijgen de tussenwervelschijven een andere vorm. Hierdoor kunnen zenuwen worden bekneld en klachten als pijn, tintelingen en gevoelloosheid ontstaan. Het doel van decompressie therapie is de tussenwervelschijf weer op de juiste plaats te krijgen door meer ruimte te creëren tussen de tussenwervelschijven zodat de druk op de zenuw vermindert of zelfs geheel verdwijnt. Decompressie therapie is een succesvolle behandelmethode voor diverse rugklachten zoals een hernia (rug en nek), ischias, stenose, uitstralende rugpijn, spierspasmen, slijtage van de tussenwervelschijven en spinale wortelcompressie. Tijdens de behandeling ligt u comfortabel op onze unieke decompressietafel. U wordt bevestigd op de tafel en zal 15 minuten welke manier je deze nog kan leren. Soms is er een bijles nodig of het is fijn samen een planning te maken tot de examens beginnen.

 

De eindexamentraining op HIP is dit jaar van 23 april t/m 4 mei. Het is ook mogelijk om eerder te starten mocht daarvoor al begeleiding nodig zijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via de mail barneveld@instituuthip.nl of kijk eens op onze website www.instituuthip.nl voor meer informatie.

 

Instituut HIP Barneveld

Churchillstraat 35, Barneveld

Tel. 0342 - 745 202

barneveld@instituuthip.nl

www.instituuthip.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie