Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:02:25 Incident N310 Re - Wolweg Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
donderdag 27 juni 2019

DINSDAG 02|04

Overlast hondenpoep Barneveld

Ingezonden

"Sorry, helemaal vergeten op te ruimen. Normaal doe ik het altijd hoor!" en "Ow ik was ff druk met mijn smartphone, dus had het ff niet door..." Het zijn helaas veelgebruikte smoesjes van enkele hondenbezitters in Barneveld.

 

Dagelijks zijn er een aantal hondenbezitters die de regels niet lijken te begrijpen als het gaat om het opruimen van hondenpoep. Dit zorgt voor enorme ergernis voor veel bewoners in Barneveld. Onder andere langs het water tussen het Jan Seppenplein en de Goudenstein ligt enorm veel hondenpoep. En dit terwijl de gemeente overal speciale prullenbakken heeft neergezet om het hondenbezitters zo gemakkelijk mogelijk te maken! Gelukkig doet 95% van de hondenbezitters wat van hun verwacht wordt. Toch zouden we ook de laatste 5% op willen roepen om te zorgen voor een schoon Barneveld.

 

Alvast heel hartelijk dank namens enkele bewoners van Barneveld!

Auteur: Pieter
Reacties
Josty zegt: spacer
Sorry hoor maar als ik kijk in mijn wijk( veller2 rechterzijde van de groene school) staat welgeteld 1 blauwe prullenbak voor het wegwerpen van de zakjes, aangezien ik in het bezig van een hond ben zou ik wel graag willen zien dat er meer van dit soort prullenbakken komen te staan. Vooral het stuk aan de buitenzijde(
Barneveldse beek, groene stuk tussen fietspad phoenixlaan en Cochinlaan en het gebied langs de rondweg. Daar staat 1 prullenbak. Ik ruim de poep van mijn hond altijd netjes op en gooi het in Mn eigen kliko maar snap ook heel goed dat je het niet in eigen kliko wilt gooien dat je het lekker laat leggen. Plaats gewoon wat meer blauwe bakken waar de overlast is. Ps. Bij veller, hele mooie brug over de rondweg naar het park, plaats wel een prullenbak in het parkje want er ligt echt veel rotzooi sinds de brug er is. Groet josty
02-04-19 03:27
Score: 1
Marcel zegt: spacer
Ook in de Bankivalaan op het grasveld tussen de waterpomp en speeltuintje ligt veel poep. Ondanks de 3! Afvalbakken binnen een paar meter
02-04-19 08:50
Score: 7
Janine zegt: spacer
Dan gelijk ook maar de oproep: Houd te allen tijde je hond aangelijnd!
Je moet er toch niet aan denken dat er iemand/je kind wordt aangevallen door een hond?

Alvast hartelijk dank!
02-04-19 13:35
Score: 2
Woutera zegt: spacer
Ik ruim het altijd op , maar bij het opruimen moet ik zelf tussen de hopen van andere honden springen om mijn eigen hoopje op te ruimen. Ik gooi het gewoon in mijn eigen kliko omdat het lopen naar de blauwe bak net zo ver is als mijn huis. Dus meer bakken zou fijn zijn.
02-04-19 22:24
Score: 0
Francis zegt: spacer
Het is trouwens prima mogelijk om je hond in je eigen tuin of op je eigen straatje te laten poepen. Daarna kun je heerlijk gaan wandelen met het beest.
03-04-19 07:48
Score: 10
Johan zegt: spacer
Laten de katten eigenaren dan ook hun kat niet overal en vooral in andermans tuin laten poepen. Het zijn altijd de honden die zogenaamd overlast bezorgen. De katten zijn de te erger.
03-04-19 10:02
Score: 9
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie