Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:01:28 P Bgm-01 Ass. Ambu (inzet First Res.) Bungalowpark Kamphorsterheem Lange Zuiderweg... Prio Eenheid | CPA GelderlandMidden (GHOR Co?rdinator First...
donderdag 18 juli 2019

DONDERDAG 09|05

Wethouder Dorrestijn geeft startsein voor de bouw van het nieuwe dorpshuis in Garderen

Verwacht wordt dat het nieuwe complex in het voorjaar van 2020 opengaat

GARDEREN - Donderdagmiddag gaf wethouder Dorrestijn het officiële startsein voor de bouw van het nieuwe dorpshuis in Garderen. Het nieuwe dorpshuis komt aan de Koningsweg. Verwacht wordt dat het nieuwe complex in het voorjaar van 2020 opengaat. Daarna volgt sloop van het oude dorpshuis De Koepel.

 

Het dorpshuis

Het dorpshuis krijgt meerdere ruimtes die op verschillende manieren te gebruiken zijn. Bestaande en nieuwe activiteiten kunnen er een plekje krijgen. In het dorpshuis is het straks mogelijk om zalen te huren.

 

Voorop staat dat het een centrale, actieve en sociale ontmoetingsplek in Garderen zal worden. Het dorpshuis en de sportzaal vormen samen 1 gebouw.

 

De sportzaal

Er zal een sportzaal gebouwd worden van 15 x 24 x 7 meter. In deze sportzaal zal ook de gymles van schoolkinderen plaats gaan vinden. De zaal is ook geschikt voor andere sportactiviteiten.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie