Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:09:59 (dia) Hulstweg 3774TM Kootwijkerbroek 65984 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

dinsdag 02 juni 2020

DONDERDAG 09|05

Masterclass en signeersessie auteur Stephan Molier

De kaarten zijn te koop bij Bruna Barneveld

BARNEVELD - Als je benieuwd bent naar de auteur Stephan Molier en zijn schrijfproces van de debuutroman 'Bankier van de Dood', kom dan vrijdag 31 mei van 19.45 tot 21.30 uur naar de Bibliotheek Barneveld. De schrijver geeft een Masterclass Creatief Schrijven en houdt na afloop een signeersessie. In de entreeprijs van € 22,50 is de masterclass, een gesigneerd boek, koffie/thee en wat lekkers inbegrepen. De kaarten zijn te koop bij Bruna Barneveld. 

Masterclass Creatief Schrijven


In de Masterclass Creatief Schrijven geeft Stephan Molier inzicht in zijn ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Hij vertelt waarom hij is begonnen met schrijven, welke verhalen hem hebben geïnspireerd en hoe hij is begonnen met het schrijven van zijn eerste boek en hoe hij zijn doel heeft bereikt. Iedereen die nieuwsgierig is naar hoe je een boek schrijft en in de toekomst misschien zelf een boek wil schrijven moet zeker komen naar deze Masterclass.

 

Signeersessie


Als je tijdens deze avond jouw kaartje inlevert, krijg je het boek 'Bankier van de Dood' die de schrijver direct zal signeren. Het gesigneerde boek zit bij de prijs inbegrepen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant