Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:51:37 Rietmeijer, Huisarts Nederwoudseweg 3772TD Barneveld 25264 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

dinsdag 25 februari 2020

DINSDAG 14|05

Popkoor Luidkeels op het Raadhuisplein op zaterdag 25 mei tijdens de Korendag

Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel mensen, maar ook vanaf het terras kunt u ons prima horen

BARNEVELD - Dit jaar is het voor de tweede maal dat Barneveld een Korendag organiseert. Op zaterdag 25 mei kan het publiek naar verschillende optredens op diverse podia luisteren. Popkoor Luidkeels treedt tweemaal op: om 13.30 en om 15.00 uur op het grote podium op het Raadhuisplein. 

 

Zoals u van ons gewend bent zingen wij een gevarieerd repertoire. Tijdens ons laatste optreden in Voorthuizen (Voorthuizen Straalt) was het zo koud dat ons Candlelight-repertoire geheel in de sfeer zou zijn geweest. Dus we hopen in Barneveld op schitterend zonnig en lekker warm weer, zodat iedereen zin heeft om lekker te swingen en (eventueel) met ons mee te zingen.

 

Onze dirigent is Rutger de Groot en de pianiste is Zoë van Harskamp.

 

Wij vinden het leuk om voor een groot publiek te zingen. Het Raadhuisplein leent zich daar uitstekend voor. Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel mensen, maar ook vanaf het terras kunt u ons prima horen. Wij nodigen u van harte uit naar ons te komen luisteren en kijken. 

 

Voor verdere informatie over Popkoor Luidkeels verwijzen wij u naar de website: www.popkoorluidkeels.nl en naar onze facebook-pagina. 

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie