Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:43:33 Incident N301 - Zelderseweg,5 Zwartebroek Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
dinsdag 17 september 2019

VRIJDAG 17|05

Feestelijke voorstelling van Pim & Pom in de Bibliotheek Barneveld

De illustratrice van de twee poezenvrienden, Fiep Westendorp, zou dit jaar 100 jaar zijn geworden

BARNEVELD - Vrijdag 24 mei van 10.00 tot 10.45 uur kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar gezellig feestvieren tijdens de voorstelling van de poezen Pim & Pom in de Bibliotheek Barneveld. Kaartjes kosten: € 3,50 per persoon en aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl.

 

Knalfeest ter ere van Fiep Westendorp
De illustratrice van de twee poezenvrienden, Fiep Westendorp, zou dit jaar 100 jaar zijn geworden. Dat willen Pim & Pom natuurlijk vieren! Speciaal voor dit jubileumjaar spelen zij dan ook de feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een knalfeest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt.

 

‘Het Feestelijke Fiepboek!’ is een voorstelling speciaal voor de allerkleinste bezoekers. Aan de hand van een groot driedimensionaal Pop-Up boek worden de kinderen meegenomen in de wereld van de twee vrienden. De voorstelling is interactief en vol met muziek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines