Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:43:33 Incident N301 - Zelderseweg,5 Zwartebroek Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
dinsdag 17 september 2019

DINSDAG 04|06

Feestvieren met Nijntje in de bibliotheek

Nijntje is binnenkort jarig en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd

BARNEVELD - Nijntje is binnenkort jarig en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd. In alle drie de locaties organiseert de Bibliotheek Barneveld speciaal voor peuters en kleuters (en hun (groot)ouders/verzorgers) een gezellig verjaardagsfeestje.  

 

Bibliotheek Kootwijkerbroek
We vieren op vrijdag 14 juni 2019 van 15.30 - 16.30 uur met elkaar het verjaardagsfeestje van Nijntje. De kinderen luisteren samen naar een mooi Nijntje-verhaaltje, daarna versieren zij lekkere cakejes (en eten ze op) en tot slot gaan zij iets moois knutselen. De entree is gratis. 

 

Bibliotheek Barneveld
Tijdens een iets uitgebreider Nijntje Festijntje in Barneveld op vrijdag 21 juni, kunnen kinderen ook voorlezen, knutselen en cakejes versieren. Kom ook feestvieren; er zijn twee rondes waaraan je kunt deelnemen met je (klein)kind(eren) Ronde 1: 09.30 - 11.30 uur, Ronde 2: 15.00 - 17.00 uur. De entree is € 2,- per kind (ouders gratis).

 

Bibliotheek Voorthuizen
In Voorthuizen viert Nijntje haar verjaardag nog iets later: op vrijdag 28 juni van 15.30 - 16.30 uur. Ook op deze locatie mogen alle kinderen lekker komen knutselen, cakejes versieren, proeven en met elkaar naar een mooi Nijntje-verhaal luisteren. De entree is gratis.   

 

BoekStart-activiteitenprogramma
Deze feestelijke activiteit is onderdeel van het BoekStart-activiteitenprogramma en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers. 

 

Praktische informatie
Kaartjes zijn al te koop via e-mail: educatie@bibliotheekbarneveld.nl of aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines