Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:43:33 Incident N301 - Zelderseweg,5 Zwartebroek Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
dinsdag 17 september 2019

WOENSDAG 05|06

DoorBrekers WeLovePeople zaterdag 15 juni

Projecten die op de planning staan, zijn onder andere een gratis autowasstraat, klusteams, kinderactiviteiten, activiteiten in een verzorgingshuis en een verwenmiddag voor alleenstaande moeders

BARNEVELD - Op zaterdag 15 juni organiseert DoorBrekers 'WeLovePeople'. Een dag waarin we met tientallen mensen uit DoorBrekers andere mensen willen helpen in Barneveld en omgeving. Projecten die op de planning staan, zijn onder andere een gratis autowasstraat, klusteams, kinderactiviteiten, activiteiten in een verzorgingshuis en een verwenmiddag voor alleenstaande moeders.

 

"Ons doel is om er simpelweg te zijn voor mensen om ons heen, heel praktisch en persoonlijk. Om mensen te laten ervaren dat ze gezien worden en dat ze belangrijk zijn. Als kerk willen we andere mensen helpen, juist omdat alles om mensen draait." aldus Jordy Kroon, verantwoordelijk voor 'WeLovePeople'.

 

Naast Barneveld zullen op 15 juni ook tientallen projecten plaatsvinden in de regio's van de andere vijf DoorBrekers locaties Amersfoort, Amsterdam, Drechtsteden, Zeeland en Zwolle. Meer informatie via www.DoorBrekers.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines