Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:39:43 Vve Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 3771ED Barneveld 75991 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zaterdag 19 oktober 2019

MAANDAG 01|07

Logeren in de bieb

Wanneer het bedtijd is zoek je jouw plekje op tussen de boeken op, of misschien wel met zicht op de lichtkoepel zodat je de sterrenhemel kunt zien

BARNEVELD - Kom samen met je vrienden logeren in de bieb deze zomervakantie! Op woensdag 24 juli ben je om 19.00 uur, in pyjama, van harte welkom in de Bibliotheek in Barneveld waar je een gezellige avond en een bijzondere nacht beleeft. Na een lekker ontbijtje kunnen je ouders je donderdag om 8.30 uur weer ophalen. Neem wel je eigen slaapzak en matje (of luchtbed) mee! Deze activiteit is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar en kost € 5 per logé (snacks, drinken en ontbijt zijn inbegrepen).

 

Gezellig avondprogramma
Een avond en nacht in de Bibliotheek verblijven is natuurlijk wel erg bijzonder, dus we gaan er ook echt een slaapfeestje van maken dat je niet snel meer vergeet. ’s Avonds zijn er leuke spelletjes te doen, kun je knutselen en bekijken we een film en er is een schrijfworkshop in de stijl van ‘Dagboek van een Muts’ en ‘Leven van een Loser’. Maar je kunt ook een rustig plekje zoeken om jouw favoriete boek te lezen. Er is natuurlijk ook veel lekkers te drinken en te eten.

 

Slapen tussen de boeken
Wanneer het bedtijd is zoek je jouw plekje op tussen de boeken op, of misschien wel met zicht op de lichtkoepel zodat je de sterrenhemel kunt zien. Neem je eigen slaapzak en matras en andere items mee, zoals een knuffel, die ervoor zorgen dat je lekker kunt slapen.

 

Aanmelden
Lijkt het je een fantastisch slaapfeestje? Geef je dan zo snel mogelijk op via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of na 14.00 uur aan de informatiebalie in de Bibliotheek Barneveld. Er is plek voor maximaal 30 logees. Bij aanmelding graag twee telefoonnummers en eventuele dieetwensen doorgeven.

 

Deze bijzondere activiteit in de Bibliotheek organiseren we in samenwerking met Be Active. Het Be Active-team zorgt voor veel sport-, spel- en beweegactiviteiten in de gemeente Barneveld.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie