Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:39:43 Vve Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 3771ED Barneveld 75991 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zaterdag 19 oktober 2019

DINSDAG 02|07

Behandeldienst Neboplus

Neboplus heeft in 2017 de bewuste keuze gemaakt om de behandelzorg, die wij op dat moment boden aan 32 bewoners op de psychogeriatrische afdelingen, in eigen handen te nemen. Sinds 1 februari 2018 werkt Neboplus met een eigen team van behandelaren.

Wij vinden het belangrijk om invloed te hebben op de zorg die onze bewoners ontvangen. Onze behandelaren staan dichtbij de organisatie en hebben dezelfde visie op goede zorg. Zij werken vanuit dezelfde kernwaarden en hebben rechtstreeks overleg met de bestuurder, hierdoor is er meer regie op de kwaliteit van de behandeling bij Neboplus. Onder de behandeldienst vallen de Specialist Ouderengeneeskunde, BOPZ-arts en psycholoog, fysiotherapie, ergotherapie, diƫtetiek en logopedie.

 

Naast de 32 bewoners op de psychogeriatrische afdelingen bieden deze zorg inmiddels ook aan op onze zorgafdelingen. Nu ruim een jaar later zijn we trots!

 

De formatie Specialist ouderengeneeskunde is uitgebreid en op dit moment hebben we twee specialisten ouderengeneeskunde op deze functie. Deze specialisten werkten tot voor kort alleen op de locatie Neboplus, maar zij hebben inmiddels contact gezocht met huisartsenpraktijken in Barneveld en zij ondersteunen op consultbasis bij de medische behandeling van ouderen. Daarnaast is er door een collega-instelling binnen Barneveld ondersteuning gevraagd aan onze specialist ouderengeneeskunde bij behandeling van bewoners met geheugenproblematiek die wonen binnen deze instelling.

 

Uit een Clienttevredenheidsonderzoek dat recent gehouden is binnen Neboplus kwam naar voren dat bewoners de meerwaarde van een arts in huis ook echt ervaren. Zij geven aan dat de lijnen korter zijn. De Specialist Ouderengeneeskunde legt wekelijks visite af voor alle bewoners met behandelzorg. De andere behandelaren worden ingezet zodra dit nodig is. Als u meer wilt weten over de behandeldienst van Neboplus, neem gerust even contact met mij op via telefoonnummer (06) 15615197 of via e-mailadres: hbrugmans@neboplus.nl. Ik beantwoord uw vragen graag.

 

Neboplus Barneveld

Johan de Wittlaan 12, Barneveld

Tel. 0342 - 411 811

www.neboplus.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie