Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:43:33 Incident N301 - Zelderseweg,5 Zwartebroek Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
dinsdag 17 september 2019

WOENSDAG 21|08

Orgelconcert Peter Eilander in Sionskerk Terschuur

De toegang is gratis

TERSCHUUR - Op vrijdagavond 23 augustus is Peter Eilander te beluisteren tijdens een orgelconcert in de Sionskerk in Terschuur. Alweer het één na laatste concert van de serie 2019.

 

Tijdens het orgelconcert zal muziek te beluisteren zijn van W.H. Zwart (Trio Psalm 36 met aansluitend samenzang), J.S. Bach (wohl mir das ich Jesum habe, capriccio BWV 916 en ertödt uns durch dein'Güte), G.F. Händel (Sinfonia en I know that my Reedemer liveth), F. Mendelssohn-Bartholdy (2 delen uit Sonate 3), A.F. Guilmant (Seconde Sonate en Ré majeur, opus 50) en F. Asma (koraalfinale). Na afloop van het concert zijn er gratis consumpties en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten met de concertgever.

 

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie over de: en www.hhgzwartebroek-terschuur.nl of www.facebook.com/Concerten-Sionskerk-Terschuur. Weet u/je welkom; hopelijk tot ziens! Het concertcomité.

Auteur: Concertcomité muzikaal en gastvrij
Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines