Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:52:02 (dia) Valkhof 3772EJ Barneveld 84989 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 15 juli 2020

MAANDAG 02|09

Barnevelders genieten op zwoele zomeravond van het Raadhuispleinconcert

Kijk en luister naar een bijzonder muziek optreden op een zwoele avond in augustus in Barneveld

BARNEVELD - Zaterdagavond 30 augustus 2019 werd voor de derde keer het Raadhuispleinconcert georganiseerd door BVD advocaten uit Barneveld samen met de Muziekschool Barneveld. Kijk en luister naar een bijzonder muziek optreden op een zwoele avond in augustus in Barneveld.


Gert Bomhof van de Muziekschool praat de avond aan elkaar en het bijna huisorkest Ars Musica ( AMC) speelt onder leiding van chef-dirigent Patrick van der Linden. 

 

Ars Musica

Het Ars Musica Orkest (AMO) is een jong, enthousiast en flexibel orkest en treedt op in heel Nederland. Het orkest wordt geleid door chef-dirigent Patrick van der Linden. Tijdens uitvoeringen weet het orkest het publiek te betrekken bij de muzikale beleving. In 2015 speelde het AMO in de openlucht tijdens het gloednieuwe Festival Natuurlijk Klassiek in Putten.

 

Muziekschool Barneveld

Stichting Muziekschool Barneveld biedt professioneel muziekonderwijs aan alle inwoners van de gemeente Barneveld. Leerlingen van alle leeftijden kunnen bij de Muziekschool terecht voor muziekles. En omdat samen muziek maken het leukst is, kunnen alle leerlingen meespelen in een orkest, ensemble of band. Tijdens het Raadhuispleinconcert treden drie docenten op, samen met Boudewijn Zwart van de Barneveldse Beiaard.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant